Huawei Nova 6: Θα έχει τρεις εκδόσεις, η μία 5G με Kirin 990 [βίντεο]

https://youtu.be/PAlWyRhMnY8

Μετά την κυκλοφορία των Mate 30 και του πρώτου της 5G smartphone, η Huawei προσανατολίζεται στο να εμπλουτίσει τη συλλογή των 5G έξυπνων τηλεφώνων της. Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει 5G smartphones σε κάθε κατηγορία τιμής, και φαίνεται ότι η επόμενη προσθήκη στη λίστα θα είναι το Huawei Nova 6.

Θα έχει 5G και διπλή selfie κάμερα

Η κατασκευάστρια δημοσίευσε στο Weibo ένα teaser βίντεο που αποκαλύπτει ότι το Huawei Nova 6 θα έχει δυνατότητα σύνδεσης σε 5G δίκτυα και διπλό punch hole. Με δεδομένη την ομοιότητα του smartphone με τα Honor V30, δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να είναι μία rebrand έκδοση ή κάποια παραλλαγή τους.

Huawei Nova 6, Huawei Nova 6: Θα έχει τρεις εκδόσεις, η μία 5G με Kirin 990 [βίντεο]

Από τη στιγμή που η Huawei εφοδιάζει πλέον τα 5G smartphones της με τον Kirin 990, είναι προφανές ότι και το Huawei Nova 6 5G θα είναι εξοπλισμένο με το 5G SoC της κατασκευάστριας. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσουν τα Nova 6 στην αγορά, αλλά αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στον Νοέμβριο

Χαρακτηριστικά

Αν όντως πρόκειται για rebrand ή παραλλαγή των Honor V30, τότε τα Huawei Nova 6 θα είναι τρία, το απλό, το Pro και ένα με δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα 5G. Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, ούτε για τα V30 γνωρίζουμε πολλά.

Ωστόσο, περιμένουμε τα Nova 6 να υποστηρίζουν 40W γρήγορη φόρτιση, η μικρή έκδοση να έχει μπαταρία 4.000mAh και η Pro 4.500mAh, και η οθόνη τους να έχει ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Επίσης, αναμένεται οι δύο μεγαλύτερες εκδόσεις να διαθέτουν τετραπλή πίσω κάμερα και OLED πάνελ, αντί για LCD που θα έχει η μικρότερη έκδοση.

Huawei Nova 6, Huawei Nova 6: Θα έχει τρεις εκδόσεις, η μία 5G με Kirin 990 [βίντεο]

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.