Smartphones

Huawei Nova & Nova Plus: Επίσημα με οθόνες 5 και 5.5 ιντσών [IFA 2016]

H Huawei βρίσκεται στην IFA 2016 όπου και ανακοίνωσε επίσημα τη νέα της σειρά Nova, από την οποία αποκάλυψε τα Huawei Nova και Huawei Nova Plus. Πρόκειται για μεσαίας κατηγορίας μοντέλα που βάζουν ξανά τη Huawei στο παιχνίδι των mid-rangers.

Huawei Nova

Το Huawei Nova είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο που χρησιμοποιείται για την κατασκευή αεροσκαφών, είναι το πιο compact από τα δυο, διαθέτει οθόνη 5 ιντσών 1080p IPS LCD). Η κάμερα είναι 12 Megapixel (1.5µm) με phase-detection autofocus και 4K video, κάτω από την κάμερα υπάρχει αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων όπως στο Huawei P9 και η εμπρόσθια κάμερα είναι 8 Megapixel.

Φορά επεξεργαστή Snapdragon 625, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB επεκτάσιμη, μπαταρία 3020mAh και τρέχει Android 6.0 Marshmallow.

Η διαθεσιμότητα θα ξεκινήσει στην Ευρώπη μέσα αρχές Οκτωβρίου με τιμή στα 400 ευρώ, ενώ όπως βλέπουμε υπάρχει ομοιότητα με το Nexus 6P.

Huawei Nova Plus

Το Huawei Nova Plus έχει χρησιμοποιηθεί επίσης το ίδιο αλουμίνιο και το design θυμίζει εκείνο του Huawei Mate S. Διαθέτει οθόνη 5.5 ιντσών 1080p, κάμερα 16 Megapixel με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel και μπαταρία 3340mAh. Και τα δυο smartphones έχουν USB Type-C, hybrid dual-SIM design και Emotion UI 4.1 βασισμένο σε Android 6.0 Marshmallow.

Θα κυκλοφορήσει μαζί με το Huawei Nova με τιμή στα 430 ευρώ.

Διαβάστε όλα τα νέα από την IFA 2016

Δείτε το video

Huawei Nova

Huawei Nova Plus

Πηγή: 1, 2

Επεξεργάστηκε την 1 Σεπτεμβρίου 2016 18:06

Σχόλια

  • τελεια η huawei παει τραινο το 16! Γι αυτο κ μετα απο 4 συνεχομενα χρονια με samsung ναυαρχιδες s4 lte-a και s5 lte-a σημερα παρηγειλα απο ebay το honor v8 dual sim με την (1440 x 2560) αλλα δυστυχως το 32 και οχι 64 gb

  • Kostass με το επερχόμενο nougat πλέον έρχονται πολύ κοντά σε στοκ Android ποιο πολύ σε Samsung θα έλεγα..
    Πάντως για midrange είναι καλές συσκευές κ σίγουρα θα πετάνε στην απόδοση όπως σχεδόν όλα τα Huawei

  • Ναι, είχα διαβάσει οτι ετοιμάζει αλλαγές που θα είναι κοντά στο stock android. Μακάρι γιατί τελευταία βγάζει πολύ ωραίες συσκευές, αλλά για μένα το ui της είναι αποτρεπτικός παράγοντας για αγορά.

  • Τι είναι το ui ρε παιδια; Γιατι σκεφτομαι να το παρω το κινητο.. Το απλο.. οχι plus.. Και γενικα ο επεξεργαστης του ο Snapdragon 625 ειναι καλος; εχει κανεις αποψη;;

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.