Smartphones

Huawei P Smart 2021: Επίσημα με Kirin 710A και τιμή 229 ευρώ

Αν και το 2021 απέχει ακόμα πάνω από 3 μήνες, η Huawei ξεκίνησε την παρουσίαση των προτάσεων στη mid-range κατηγορία, με την αρχή να γίνεται με το Huawei P Smart 2021. Η νέα πρόταση της εταιρείας έρχεται στην Ευρώπη και ήδη κυκλοφορεί σε κάποιες αγορές από σήμερα, με τιμή 229 ευρώ.

Το Huawei P Smart 2021 έρχεται με οθόνη 6,67 ιντσών τεχνολογίας LCD με ανάλυση FHD+. Τα bezel περιμετρικά είναι αρκετά μικρά για την κατηγορία, με ελαφρώς μεγαλύτερο chin στο κάτω μέρος της συσκευής. Η οθόνη έχει οπή στο κέντρο για τη selfie κάμερα των 8MP. Στην καρδιά της συσκευής υπάρχει ο Kirin 710A, συνοδευόμενος από 4GB μνήμης RAM και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου.

Στο πίσω μέρος της συσκευής βλέπουμε το τετραπλό σύστημα κάμερας σε κάθετη διάταξη, με κύριο αισθητήρα 48MP, 8MP ultra-wide, 2MP για λήψεις macro και 2MP αισθητήρα βάθους. Ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται ενσωματωμένος στο power button, ενώ η μπαταρία του P Smart 2021 ανέρχεται στα 5.000mAh, με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 22.5W. Η συσκευή έχει θύρα ακουστικών 3,5 χιλιοστών και θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, πράσινο και gradient, ενώ όπως όλα τα τελευταία μοντέλα της εταιρείας δεν υποστηρίζει υπηρεσίες Google play.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 30 Σεπτεμβρίου 2020 12:18

Σχόλια

    • Καλησπέρα σας,

      Δυστυχώς δεν υποστηρίζει τις υπηρεσίες GMS με επακόλουθω να μην έχει Google Play. Ενημερώσαμε και το άθρρο.

      • Ευχαριστώ για την διευκρίνιση.
        Κρίμα που βγαίνουν νέα κινητά Huawei με παλαιάς τεχνολογίας επεξεργαστές, ακόμα και αν είναι αξιόπιστοι. Αυτός ο kirin 710 και όλες οι παραλλαγές του πρέπει να σταματήσουν πια. Να υποστήριζαν υπηρεσίες Google να το δεχόμουν. Αλλά αφού δεν έχουν σκοπό να υποστηρίξουν GMS θα ήταν μακράν καλύτερο να έβαζαν επεξεργαστές όπως ο 810 ή ακόμα καλύτερα ο 820.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Παπανικολάου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.