Smartphones

Huawei P Smart: Στο Πλαίσιο με τιμή 249 ευρώ

Τα καταστήματα Πλαίσιο έφεραν στην Ελλάδα το νέο δίκαρτο Huawei P Smart με οθόνη αφής 5.65″ LCD IPS ανάλυσης 2160×1080 pixels, οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 659, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB, dual camera 13MP + 2MP και κάμερα μπροστά 8 MP.

To Huawei P Smart ενσωματώνει μπαταρία με χωρητικότητα 3000 mAh, αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων, υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD έως και 256GB, τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 8.0 Oreo και έχει τιμή 249 ευρώ.

Το Huawei P Smart ουσιαστικά είναι το Honor 9 lite με κάποιες μικρές διαφορές και θα το βρείτε σε τρια χρώματα, μαύρο, μπλε και χρυσό.

Επεξεργάστηκε την 8 Φεβρουαρίου 2018 7:40

Σχόλια

  • Νομίζω με αυτά τα χαρακτηριστικά και την τιμή είναι δύσκολο να βρει αντίπαλο. Ειδικά όσον αφορά στη διπλή κάμερα και τα περιθώρια. Η χαβαη πλέον ξεπερνά και τη Samsung στον αριθμό μοντέλων και μπερδεύει

  • Επειδη εως το Σαββατο θα παρω νεα συσκευη να προτιμησω αυτο η το Mate 10 lite..? Η διαφορα τιμης δεν ειναι μεγαλη..

  • Χα χα χα τελικά ειναί μουφα . Παιδιά πηγαίνετε από κοντά να το δείτε και τι φωτογραφίες βγάζει.

  • μονο σε σχεδιαση (τουλαχιστον απο το ιντερνετ) λεει.... σε χαρακτηριστικα δεν διαφερει και σημαντικά και τον ανταγωνισμο με τον 625 ας πουμε... και σε καμερα τι κανει? 2 καμερες για εφε χωρις εστω eis? ε οχι δεν αξιζει εχει καλυτερες προτασεις εκει εξω ... αν εκανε κατω απο 200 θα ελεγα οκ αλλα με 250 δεν...

  • Και το mate 10 lite μουφα ειναι , χειροτερη οθονη και καμερα απο το Samsung J5 (κυκλοφορουν στο youtube συγκριτικα). Καμια σχεση με το mate 10 pro που ειναι απο τα κορυφαια κινητα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.