Reviews

Ηλεκτρικό ποδήλατο F-Wheel DYU D1: Hands-on video από τη Θεσσαλονίκη

Μετά το επικό unboxing του ηλεκτρικού ποδηλάτου F-Wheel DYU D1 που όπως σχολιάσατε οι περισσότεροι δεν κρύβεται η χαρά μου(!), επιστρέφουμε σήμερα με το επικό hands-on video από την Θεσσαλονίκη όπου βρεθήκαμε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Κάνουμε τον χαβαλέ μας – προσεκτικά – στην Εθνική Οδό για (φυσικά και απαγορεύεται κάτι τέτοιο, μην το δοκιμάσετε) και βολτάρουμε στην πλατεία έξω από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο (ευτυχώς δεν σαβουριαστήκαμε για να χρειαστεί να το επισκεφτούμε).

Και μπορεί στην αρχή να παράγγειλα το ποδήλατο για πλάκα, η αλήθεια είναι όμως ότι το χρησιμοποιώ πολύ συχνά για διάφορες δουλειές στη γειτονιά, ενώ το έχω μόνιμα σχεδόν στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου και το κατεβάζω αν έχω παρκάρει μακριά…

Το ηλεκτρικό ποδήλατο F-Wheel DYU D1 θα το βρείτε στο Gearbest εδώ. Επιλέγοντας Priority Line στο check out δεν θα σταματήσει στο τελωνείο, θα πρέπει όμως να υπολογίσετε οτι θέλει δύο μήνες για να φτάσει στα χέρια σας. Εμένα δεν σταμάτησε τελωνείο. Εσείς όμως αποφασίζετε τι και από που θα το αγοράσετε.

Επεξεργάστηκε την 8 Φεβρουαρίου 2018 9:29

Σχόλια

  • Κώστα βλέποντας τη πρώτη φωτογραφία νομίζω ότι είσαι έτοιμος να μπεις σε συμμορία με scooterόβιους!!!! :)

  • Μανώλης, xaxaxa! Με δερμάτινο και φόρμα! Terminator μόλις βγάινει από το bar και τσιμπαέι την Harley! :p

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.