Έτσι θα είναι το Huawei P20 Lite

Οι αναφορές και οι διαρροές για τα μοντέλα της νέας σειράς P της Huawei έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό. Λίγες εβδομάδες πριν την επίσημη παρουσίαση διέρρευσε μία ακόμη φωτογραφία του Huawei P20 Lite με ξεκάθαρο το notch και την dual κάμερα.

Διανύουμε ήδη το μήνα που η Huawei θα παρουσιάσει τη νέα σειρά P στο προγραμματισμένο της press event στις 27 Μαρτίου στο Παρίσι. Άλλωστε στον απόηχο του MWC 2018 που κλείνει σιγά σιγά τις πόρτες του, η παρουσίαση των νέων μοντέλων της Huawei και ειδικά των P20 και P20 Pro είναι το επόμενο ραντεβού μας με την τεχνολογία που περιμένουμε πως και πως.

Το Huawei P20 Lite από τη άλλη είναι ο βενιαμίν της οικογένειας P. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Venture Beat το εν λόγω μοντέλο είναι εξοπλισμένο με 5.6 ιντσών 1080×2250 οθόνη, notch φυσικά στην πρόσθια όψη (έχει γίνει μόδα πλέον), σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος στο πίσω μέρος και dual κάμερα με 2 φακούς των 16MP που φέρουν την υπογραφή της Leica.

Το Huawei P20 Lite ανήκει στην κατηγορία των smartphones με οκταπύρηνο Kirin 659 SoC, 4GB RAM και 64GB εσωτερικής μνήμης. Θα κυκλοφορήσει με Android 8.0 Oreo και μπαταρία χωρητικότητας 3520mAh.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 18:34

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ντίνα Καβαλλάρη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.