Huawei P20 Pro: Θα λάβει σύντομα δυνατότητα slow-mo video recording

Ένα επερχόμενο firmware update θα αναβαθμίσει σημαντικά τις δυνατότητες της κάμερας του Huawei P20 Pro, με ένα νέο ultra slow-motion mode που θα επιτρέπει την εγγραφή video στα 960 frames ανά δευτερόλεπτο.

Το επερχόμενο αυτό feature εντοπίστηκε αρχικά από χρήστες στο XDA developers και μάλλον θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στην τριπλή κάμερα, αργότερα μέσα στο έτος.

Νωρίτερα φέτος, η Samsung είχε διαθέσει ένα παρόμοιο feature στο Galaxy S9 και Galaxy S9+, ενώ η Sony προχωρά ένα βήμα παραπέρα, προσφέροντας 960fps video recording στα 1080p. Δεν θα πρέπει να αμελήσουμε να αναφέρουμε, ότι και μια άλλη αλλαγή που έρχεται στην κάμερα του Huawei P20 Pro, είναι ένα ολικά ανανεωμένο zoom interface, με το χαρακτηριστικό του zoom να ενεργεί παρόμοια με το Point Zoom feature της LG στο V30 smartphone.

Υπενθυμίζουμε, ότι το Huawei P20 Pro, ήταν το πρώτο smartphone το οποίο κατέφθασε με σύστημα τριπλής κάμερας, που σε συνδυασμό με την λειτουργία της τεχνητής νοημοσύνης, χαρίζει μια προηγμένη εμπειρία λήψης φωτογραφιών σε όλους τους κατόχους του.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 25 Ιουνίου 2018 12:01

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Βαλάντης Κ

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.