Huawei P30 και P30 Pro: Βραβεύτηκαν ως τα καλύτερα smartphones για το 2019

Τα πιο πρόσφατα flagship της Huawei είναι τα P30 και αρκετοί πιστεύουν ότι πρόκειται για τα καλύτερα smartphones της αγοράς. Επίσης, οι συσκευές της σειράς ξεπέρασαν πρόσφατα τις 10 εκατομμύρια αποστολές, μόλις 85 ημέρες μετά την κυκλοφορία τους.

Αξίζει να αναφέρουν ότι η σειρά των Huawei P20 χρειάστηκε 62 επιπλέον ημέρες για να φτάσει τον ίδιο αριθμό αποστολών, και τότε η εταιρεία δεν είχε να αντιμετωπίσει τις συνέπειες ενώ αποκλεισμού από τις ΗΠΑ.

Το πιο πρόσφατο επίτευγμα των Huawei P30 πραγματοποιήθηκε στη MWC 2019 στη Σαγκάη. Τα νεότερα flagships της Huawei βραβεύτηκαν ως τα καλύτερα smartphones παγκοσμίως για το 2019.

Το βραβείο αυτό απονέμεται από μία ομάδα δημοσιογράφων, αναλυτών της αγοράς και influencers οι οποίοι κρίνουν την κάθε συσκευή με βάση πολλαπλούς τομείς. Μερικά παραδείγματα των σημείων που εξετάζουν είναι ο σχεδιασμός του smartphone, οι επιδόσεις του, και η εμπειρία χρήστη.

Η Huawei με τη σειρά P στοχεύει στις επιδόσεις και ακόμη περισσότερο στις κάμερες. Κάθε χρόνο καταφέρνει να κατακτήσει την αγορά όσον αφορά τον τομέα των καμερών.

Το περσινό Huawei P20 Pro είχε τρεις πίσω κάμερες προσφέροντας στον χρήστη απεριόριστες δυνατότητες, και φέτος με το Huawei P30 Pro η εταιρεία το πήγε ένα βήμα πιο πέρα βάζοντας τέσσερις κάμερες της Leica και δίνοντας στον χρήστη το 10x Υβριδικό Περισκοπικό Ζουμ.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 18:33

Σχόλια

  • Σε αγαπώ huawei :* και ας έχω iphone. Θα είσαι η μοναδική μου αγάπη και πάλι σε σένα θα γυρίσω

  • Τους λυπήθηκαν, δεν εξηγείται αλλιώς. Δεν κάνει η κάμερα το τηλέφωνο...

  • Έχω το P30 PRO με τα 8GB ram. Μιλάμε το κινητό δεν παίζετε!!!!! Φωτογραφίες, μπαταρία, οθόνη και αποδόσεις απλά τέλειο!!!!! Το προτείνω ανεπιφύλακτα!!!!!

  • Ευτηχως που υπαρχουν και αυτες οι εταιριες και πανε τον ανταγωνησμο στα υψη και πλεον βλεπουμε και συσκευες της προκοπης με πολυ λιγοτερα λεφτα .Που παλιοτερα η σαμυ και το μυλο δε θα μας δειναν ουτε σε χιλια χρονια συσκευες των 300ευρ με δυνατα σπεκς και ποιοτητητα οπως δεινουν τωρα χιαομι και χουαγουεη.π.χ honor10 xiaomi redmi note7 p30lite κτλπ κτλπ.Μετα συνχωρησεος αλλα οι μεγαλες εταιριες σαμυ μυλο lg τις ειχαν χ......σμενες τις μεσαιας κατηγοριας συσκευες πριν την απελαση των κηνεζων.Γιαυτο πηστευω καλος και υπαρχουν και αυτοι γιατι με τον ανταγωνησμο τους αναγκασαν τις μεγαλες εταιριες να δωσουν σημασια επιτελους και στις ποιο μικρες κατηγοριες συσκευων

  • Καλύτερο το Χαβάη!
    Συγκρίνω με xperia 1! ξέρω θα βγει κανένας βεντέτα να κράξει επειδή είχε πάρει ένα xperia Tipo πριν 7-8 χρόνια και έχει εμπειρία επί του θέματος! Αλλά εντάξει τι κάνουμε αυτά έχει η ζωή.
    Οθόνες με ουσιαστικά ίδιο μέγεθος πιο μακρόστενη του Sony και πιο ψηλή με 167 χιλιοστά έναντι 158 του Χαβάη..
    Το Sony με ανάλυση 4k, gorilla glass 6... και τεχνολογία oled ενώ το p30 με fhd.. ναι fhd καλά διαβάσατε 4 φορές μικρότερη ανάλυση από την 4k του xperia 1.. Ανάλυση που έχουμε από το 2012.. Ας επανέλθουμε στο π30 προ, είπαμε fhd με τεχνολογία oled τύπου σταγόνας!!!! Gorilla glass εδώ μας τελείωσε.. και hdr 10 την ώρα που όλοι έχουν πάει την τεχνολογία hdr ένα βήμα παραπέρα.
    Κάμερες σε πολύ καλά επίπεδα και από τους 2 βέβαια μας έχουν πριξει εκεί στη Χαβάη με τη φοβερή Leica κάμερα που έχουν..
    Λες και κάτι xperia 1 και galaxy 10 είναι πίσω..
    Εντάξει οι Κινέζοι είναι για γέλια αυτό το ξέραμε αλλά εδώ εχουν αρχίσει να προκαλούν εκνευρισμό!!!
    Ui εδώ τη να πει κανείς.. Με συγχωρείτε αλλά πιστεύω μόνο ανώμαλος θα έλεγε καλύτερο ui αυτό της Χαβάη από αυτό του xperia!!!
    Στη τελική όμως νομίζω είναι δίκαιο το βραβείο.. γιατί μπορεί να χάνει σχεδόν στα πάντα το Χαβάη όταν το συγκρίνει κάνεις με xperia 1, αλλά έχει πολύ καλύτερη.... μπαταρία!!!!!! Ναι κι όμως μιλάμε για τεχνολογικό θαύμα τώρα!!! οπότε τέλος!!!!! όλα τα βραβεία στο π30 προ!!!! μη ξεχάσω να αναφέρω και αυτό το φοβερό design ειδικά αυτό με τα 2 χρώματα!!!! εσείς και ο Φλωρινιώτης!!!

    • @ΙωάννηςJb. Όταν δεν μπορείς να βρεις τους λόγους που ακόμα και οι κινέζοι σας κανουν σεξάκι και το αποδίδεις στην ανωμαλία των καταναλωτών. Πάμε παρακάτω. ΠΟΝΟC ΑΛΗΘΕΙΑC (γι αυτούς που ξέρουν...).

    • βαλε αλοιφη για εγκαυματα..θα περασει! χαβαη 5-0 ιωαννης......ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

  • Ακόμα και το περσινό p20 pro είναι αξεπέραστο από όλους πλην των νέων της ίδια εταιρίας.
    Αγόρασα της γυναίκας μου το p20 pro και ειλικρινά δεν βλέπω κανένα απολύτως σημείο να είναι καλύτερο το iphone xs που χρησιμοποιώ, πέραν βέβαια των εκπληκτικών και έτη φωτός μπροστά από τον ανταγωνισμό, pages / keynote / numbers, τα οποία έχουν σχεδιαστεί και για οθόνες αφής κινητών...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.