Huawei P30 Pro: Το επόμενο update φέρνει το Dual View και την AR Measure εφαρμογή [βίντεο]

Το Huawei P30 Pro κυκλοφόρησε φέτος τον Μάρτιο και από τότε έχει λάβει μία ενημέρωση λογισμικού, η οποία έφερε βελτιώσεις στην κάμερα, τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και την οθόνη.

Φαίνεται ότι το δεύτερο μεγάλο update είναι έτοιμο και ξεκίνησε να γίνεται διαθέσιμο σε όλες τις αγορές. Αυτή η αναβάθμιση του Huawei P30 Pro περιέχει τη λειτουργία κάμερας Dual-View και την εφαρμογή AR Measure. Το δυνατότερο σημείο του P30 Pro είναι οι κάμερες του και η Huawei κάνει ότι μπορεί για να τις ενισχύσει περισσότερο.

Η Dual View λειτουργία δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να καταγράφουν βίντεο με την κύρια και τη ζουμ κάμερα ταυτόχρονα. Ουσιαστικά, επιτρέπει την καταγραφή βίντεο από διαφορετικές γωνίες, η μία ευρεία και η άλλη με κοντινό ζουμ.

Ενδιαφέρον είναι ότι η Huawei είχε παρουσιάσει αυτό το χαρακτηριστικό στην εκδήλωση ανακοίνωσης της συσκευής τον Μάρτιο. Απλώς καθυστέρησε λίγο τη διάθεση του στο κοινό.

Από την άλλη, η εφαρμογή AR Measure συνδυάζει τη χρήση του ToF αισθητήρα με τεχνολογίες AR. Όπως είναι εμφανές από το όνομα, η εφαρμογή μας επιτρέπει να μετράμε το μήκος γραμμών, το εμβαδόν μιας επιφάνειας και τον όγκο αντικειμένων. Επιπλέον, η εφαρμογή μπορεί να υπολογίσει το ύψος ενός ατόμου μέσω της τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου.

Τέλος, η Huawei αναφέρει ότι το AR Measure μπορεί να υπολογίσει το ύψος μιας ομάδας ατόμων από μία φωτογραφία, και ισχυρίζεται πως το περιθώριο λάθους της εφαρμογής είναι περίπου στο 1%.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 6 Ιουνίου 2019 17:31

Σχόλια

  • Παίδες καλησπέρα.
    Με έκπληξη διάβασα το άρθρο σας το οποίο δημοσιεύτηκε χθες 06/06/2019!
    Και λέω με έκπληξη καθώς, το Dual View στην κάμερα, έχει ενεργοποιηθεί με την προηγούμενη ενημέρωση μαζί με το AR Measure. Και το σχολιάζω καθώς έχω στην κατοχή μου την συσκευή.
    Μήπως κάτι κάνετε λάθος εδώ;

    • Το προηγούμενο update προσέφερε το Dual View σε κάποιες αγορές. Ωστόσο, το νέο update φέρνει το Dual View σε όλους τους κατόχους της συσκευής, καθώς και την εφαρμογή AR Measure.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.