Huawei P30 Pro: Βίντεο δείχνει το 50x ψηφιακό ζουμ και αφήνει άφωνους τους πάντες [video]

Huawei P30 Pro, Huawei P30 Pro: Βίντεο δείχνει το 50x ψηφιακό ζουμ και αφήνει άφωνους τους πάντες [video]

Από ότι φαίνεται έχει αρχίσει να δημιουργείται μία νέα μόδα στις κάμερες των κινητών. Αναφερόμαστε στη χρήση της περισκοπικής κάμερας, την οποία είδαμε αρχικά στο Huawei P30 Pro και σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε θα την έχει και το Oppo Reno 10x Zoom.

Ο μηχανισμός της περισκοπικής κάμερας μας επιτρέπει να τραβάμε εντυπωσιακές φωτογραφίες με μεγάλα ποσοστά μεγέθυνσης, και η απόδειξη είναι ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο Facebook και έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες. Στο βίντεο αυτό βλέπουμε τις πραγματικά εντυπωσιακές δυνατότητες ζουμ του Huawei P30 Pro.

https://www.facebook.com/GGcomBen.comzzz/videos/2109660925754807/

Ωστόσο, όπως είναι λογικό, αρκετοί αμφισβητούν την αυθεντικότητα του εν λόγω βίντεο, κυρίως γιατί δημοσιεύτηκε πρώτα στη δημοφιλής πλατφόρμα Tik Tok. Όπως και να έχει, στο βίντεο ο χρήστης βρίσκεται σε ένα ψηλό κτίριο και κάνει ζουμ στην πλατεία που είναι ακριβώς από κάτω, μέχρι που βλέπει πεντακάθαρα το τραπέζι στο οποίο δύο παιδιά παίζουν ένα είδος σκακιού. Παρά την απόσταση και το υπερβολικά μεγάλο ζουμ, μπορούμε να ξεχωρίσουμε τα σύμβολα που έχουν τα πιόνια, κι ας είναι κάπως θολά.

Το ζουμ του βίντεο έχει αρκετά αυξημένη ρευστότητα, κάτι που για αρκετούς αποτελεί ένδειξη ότι πρόκειται για ένα fake video ή την καταγραφή της οθόνης του Huawei P30 Pro. Ασχέτως με το αν το βίντεο είναι αυθεντικό ή όχι, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και ευτυχώς ή δυστυχώς ανοίγει νέες προοπτικές σε πολλούς τομείς.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.