Huawei P40 και P40 Pro: Θήκες προστασίας αποκαλύπτουν το back panel

, Huawei P40 και P40 Pro: Θήκες προστασίας αποκαλύπτουν το back panel

Η Huawei αναμένεται να παρουσιάσει μέσα στον Μάρτιο στην Γαλλία τα τρία νέα flagship smartphone τα οποία ακούνε στο όνομα P40. Όπως γνωρίζουμε από πληροφορίες, τα νέα smartphone θα έχουν παρόμοιο σχεδιασμό στο camera module με τα Galaxy S20. Την πληροφορία αυτήν ενισχύουν και προστατευτικές θήκες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο οι οποίες αναφέρονται στα P40 και P40 Pro.

Όπως μπορούμε να δούμε και στις φωτογραφίες η Huawei θα εξοπλίσει την σειρά με ένα ορθογώνιο camera module στο οποίο θα ενσωματωθεί η κάμερα πολλαπλής διάταξης. Όσον αφορά τώρα την κάμερα, το απλό P40 φημολογείται ότι θα ενσωματώνει τριπλή διάταξη με την Pro έκδοση να φτάνει τις τέσσερις κάμερες. Επιπλέον, μία άλλη πηγή υποστηρίζει η Huawei θα κυκλοφορήσει και το P40 Pro Premium Edition με πέντε συνολικά κάμερες στην πλάτη.

Η κάμερα του P40 σύμφωνα με έναν leakster θα αποτελείται από έναν κύριο αισθητήρα στα 52MP, 40MP Cine camera και 8MP telephoto με 3x optical zoom. Την Pro έκδοση η Huawei θα εξοπλίσει με 52MP main, 40MP Cine, αντί για telephoto θα υπάρχει periscope lens με optical zoom 5x και τέλος μια 3D ToF.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Antonis13

Όλοι αντέγραψαν το iPhone

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.