Huawei P50: Θα κυκλοφορήσει με Snapdragon 875, τα Mate 40 θα έρθουν με δύο chip;

, Huawei P50: Θα κυκλοφορήσει με Snapdragon 875, τα Mate 40 θα έρθουν με δύο chip;

Η TSMC ανακοίνωσε επίσημα πριν μέρες ότι έχει να λάβει παραγγελίες από την Huawei από τις 15 Μαΐου όπου αναγκάστηκε να ακολουθήσει τις οδηγίες της Αμερικανικής κυβέρνησης η οποία απαγόρευσε τις συνεργασίες με τον Κινεζικό κολοσσό. Αυτό ίσως αναγκάσει την Huawei να ακολουθήσει μία διαφορετική στρατηγική παρόμοια με αυτήν της Samsung η οποία ενσωματώσει στα smartphone της διαφορετικό SoC ανάλογα με την χώρα στην οποία θα κυκλοφορήσει.

Οι νέοι κανονισμοί της Αμερικής δεν θα επηρεάσουν τις προηγούμενες παραγγελίες της Huawei ωστόσο η εταιρεία δεν θα μπορεί να κάνει νέες παραγγελίες από την TSMC. Τα Mate 40 λοιπόν θα έχουν τον Kirin 1020 ο οποίος βασίζεται στην διαδικασία των 5nm και σύμφωνα με πληροφορίες η Huawei έκανε παραγγελία για SoC της τάξεως των 8 εκατομμυρίων ενώ οι πωλήσεις της Mate σειράς ξεπερνάει τα 10 εκατομμύρια κομμάτια. Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι τα Mate 40 θα κυκλοφορήσουν με τον Kirin 1020 και ένα άλλο SoC το οποίο δεν γνωρίζουμε αν θα ανήκει στην Samsung ή την MediaTek.

Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές η Qualcomm θέλει να συνεργαστεί με τον Κινεζικό κολοσσό ωστόσο αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη. Στην περίπτωση αυτή θα δούμε την σειρά P50 της Huawei με Snapdragon chipset όπως είναι το Snapdragon 875.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X8 Ultra: Έρχεται λεπτό και με εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία

Η Oppo ετοιμάζει ήδη για το Find X8 Ultra, το οποίο θα είναι πιο λεπτό από τον προκάτοχό του, αλλά θα φέρει σημαντική βελτίωση στη μπαταρία.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9: Όλα τα μοντέλα της σειράς σε νέες εικόνες μαζί με τις προδιαγραφές της οθόνης

Η σειρά Google Pixel 9 αναμένεται να αποτελείται από τρία μοντέλα, το Pixel 9, το Pixel 9 Pro και το Pixel 9 Pro XL.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17: Αυτά τα 5 χαρακτηριστικά θα το κάνουν να ξεχωρίσει

Τα μοντέλα iPhone 16 θα μοιάζουν αρκετά με τα μοντέλα iPhone 15, αλλά οι φήμες υποδηλώνουν ότι η Apple θα κάνει μεγάλες αλλαγές το 2025.