Smartphones

Huawei: Θα “αναρρώσουμε” από τον αποκλεισμό, θα χάσει και η Αμερική πολλά

Περασε ένας χρόνος από τον αποκλεισμό της Huawei από την Αμερική και τα προβλήματα για τον Κινεζικό κολοσσό συνεχίζουν. Ο Chief Security Officer της Huawei, Andy Purdy, δήλωσε ότι οι αποφάσεις που παίρνει η Αμερικανική κυβέρνηση επηρεάζουν περισσότερο τους Αμερικανούς πολίτες από ότι την ίδια την εταιρεία.

Σύμφωνα με τον Andy, η Huawei θα καταφέρει να αναρρώσει και να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα ωστόσο αρκετοί Αμερικανοί πολίτες θα χάσουν τις δουλειές τους καθώς, η Αμερική θέλει να πιέσει την Huawei να μεταφέρει στην Κίνα όλα τα εργοστάσια παραγωγής.

Τέλος, ο Andy σημείωσε ότι η Huawei θα γίνει πλήρως ανεξάρτητη από τις Αμερικανικές εταιρείες σε βάθος χρόνου και πως δεν θα ξανά επιστρέψει σε αυτές. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Andy φοβάται για μια παρόμοια κίνηση από τις Κινεζικές αρχές η οποία θα επηρεάσει μεγάλες εταιρείες με έδρα την Αμερική όπως η Apple.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 22 Μαΐου 2020 11:09

Σχόλια

  • Η αληθεια ειναι μεχρι στιγμης τα μεριδια αγορας της huawei ειναι αυτα που δεν αναρρωνουν αλλα περιμενω καποια αντιστοιχη κινηση της κινεζικης κυβερνησης στην apple. Βεβαια τα λεφτα ειναι πολλα και δεν νομιζω ν θελουν πραγματικα ν διωξουν τους αμερικανους απο τη Κινα...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.