Huawei: Θα στείλει 260 εκ. smartphone το 2019

Huawei, Huawei: Θα στείλει 260 εκ. smartphone το 2019

Μπορεί ο Τραμπ να απέκλεισε την Huawei από την Αμερική, δεν φαίνεται όμως αυτή η κίνηση να έχει αντίκτυπο στις αποστολές των smarthpone της εταιρείας, παρά τις μέχρι τώρα προβλέψεις.

Ο κινεζικός κολοσσός αναμενόταν να στείλει 250 εκατομμύρια smartphone κατά το 2019, σύμφωνα όμως με τελευταίες πληροφορίες που μας παρείχε ο αναλυτής, Guo Minghao, η Huawei ίσως καταφέρει να ξεπεράσει αυτό το νούμερο κατά 10 εκατομμύρια.

Σύμφωνα με τον αναλυτή, η Huawei είναι πολύ δημοφιλής στην Κίνα και κατάφερε φέτος να αυξήσει το μερίδιο της στην αγορά των smartphone. Επιπλέον, η Huawei κατάφερε να αυξήσει τις πωλήσεις και σε άλλες περιοχές, ο Guo όμως δεν αναφέρεται ρητά σε αυτές τις περιοχές.

Αν η διαμάχη Αμερικής και η Huawei λήξει σύντομα πολύ πιθανόν, η κινεζική εταιρεία να καταφέρει να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την πρωτοπόρο Samsung. Προς το παρόν, η Huawei περιμένει το “Οκ” από το Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ ώστε να ξεκινήσει να χρησιμοποιεί κανονικά το Android λειτουργικό της Google ενώ παράλληλα αναμένεται να ξεκινήσει και η αδειοδότηση στις Αμερικάνικες εταιρείες που επιθυμούν να συνεργαστούν με την Huawei.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
MakisReloaded

Τι μπερδεμα και αυτο… Μια τρυπα στο νερο κανανε οι αμερικανοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.