Huawei X5, Ίσως αναβαθμιστεί και μέχρι τις γιορτές

Το Huawei Χ5 είναι είναι ένα από τα smartphones που πρέπει να έχει πουλήσει καλά στην ελληνική αγορά, δεν έχω στα χέρια μου επίσημα στοιχεία, οι εταιρείες ποτέ δεν δίνουν σε τοπικό επίπεδο αριθμούς το καταλαβαίνω όμως από τα σχόλιά σας εδώ στο Techblog. Ίσως η Huawei σας κάνει δώρο τα Χριστούγεννα την ελληνική αναβάθμιση σε Android 2.3.

Αυτό απαντάει και στις ερωτήσεις σας σχετικά με το πότε θα αναβαθμιστεί σε Android 2.3 το Huawei X5, ίσως και μέχρι τα Χριστούγεννα…

Σχόλια

  • Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το καθυστερουν τοσο. Το pro πως ειναι δυνατον να πηρε 2.3 και εμεις να ειμαστε στο περιμενε 4 μηνες τωρα.Απο τελη Νοεμβρη παμε για Χριστουγεννα και αν δλδ?

  • πολυ αργει και μου την δινει....
    Ξερει κανεις όταν με το καλό πως θα την κάνουμε την αναβά8μηση?

    • Rikos, πανω δεξια στο Techblog υπαρχει link "Αναβαθμισεις" με πινακα. Οτι γνωριζουμε σχετικα το σημειωνουμε εκει ;)

  • Με την αναβάθμιση θα χάσουμε τις υπάρχουσες εφαρμογές και ρυθμίσεις που έχουμε αυτήν την στιγμή στο κινητό;

  • Το ξερω αλλα δεν γραφει ποτε ,και ηταν για να δω αν γνωριζουμε τιποτα καινουριο

  • Και μένα είχε αρχίσει να μου την δίνει το θέμα αναβάθμιση, απαράδεκτοι απλά και μάλλον μας κοροϊδεύουν. Για όποιον μπορεί να παραβλέψει το Sensor Lag (το μόνο bug που δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και είναι θέμα χρόνου να λυθεί), μπορεί να εγκαταστήσει μια custom 2.3,συγκεκριμένα την cm7, μια διαδικασία πανεύκολη, με το κινητό απλά να μην έχει καμία σχέση με πριν, να τρέχει στα 1.6 GHz (στην περίπτωση μου) απροβλημάτιστα, και να μπορεί να επανέλθει στη αρχική κατάσταση ανα πάσα στιγμή. Όσο δύσπιστοι και να είναι κάποιοι και όσο και να το φοβούνται τόσο απλό είναι στην πράξη. Το μόνο που μετανιώνω είναι που δεν το έκανα απο την αρχή.

  • Παιδιά ξέρεται τίποτα για αναβάθμισει Huawei Ideos σκέτο το πρώτο μοντέλο απο την σειρά ΙDEOS!

  • cVlachakis πρέπει να αλλάξετε στον πίνακα των αναβαθμίσεων το X5 Pro. Δε φοράει 2.3 αλλά 2.2.

  • Παιδιά έχει βγει η 2.3 έκδοση για το προ. Δε ξέρω όμως πως γίνεται. Την έκανε ένας φίλος. Μαριε βγες και πες! Μιλα! :-)

  • https://www.huaweidevice.com/cn/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDA4MTM=

    Εδω ειναι η 2.3.5. Μη τα βλεπεις κινεζικα κλπ, εχει κανονικοτατα ελληνικα, ολα κομπλε. Ειναι η επισημη, απλα δεν την εχει επεξεργαστει ακομη η wind για να δωσει τη δικη της.

    Κατεβαζεις, κανεις αποσυμπιεση, και βρισκεις 3 φακελους(step1,step2,step3).Πας στην sd καρτα σου και με το που μπαινεις, φτιαχνεις ενα φακελο "dload".Παιρνεις το αρχειο απο το step1 και το ριχνεις μεσα. Παιρνεις το αρχειο απο το step2 , το μετονομαζεις UPDATE_g.APP και το ριχνεις κι αυτο μεσα(ο φακελος dload δηλαδη θα περιεχει αυτα τα 2 αρχεια).Με το step3 δεν ασχολουμαστε.
    Αυτο ηταν, μετα πας ρυθμισεις->αποθηκευτικος χωρος->αναβαθμιση απο sd.Περιμενεις 5 λεπτακια και εισαι ετοιμος. Εννοειτε πιο πριν κανεις backup επαφες, εφαρμογες γιατι θα χαθουν.

  • 1000 ευχαριστώ Μάριε! Τις εφαρμογές πως τις κάνουμε backup? Είναι σαν να λέμε στα windows portable? Αρχεία και settings σε ένα σημείο;

  • Δεν εχεις ηδη προεγκατεστημενο απο τη "μαμα" μια εφαρμογη, Backup Ολων, ή All Backup καπως ετσι? Κανονικα ναι, οποτε πηγαινε εκει, κανε ενα αντιγραφο για επαφες,μηνυματα,ρυθμισεις κλπ και ακομη ενα για τις εφαρμογες και μολις περασεις την αναβαθμιση κανεις restore και ολα κομπλε.

  • Ωχ παιδια 1000 συγγνωμη ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ. Νομιζα μιλουσαμε για το X5 PRO, παρακαλω να διαγραφει το μηνυμα οπωσδηποτε για να μην υπαρξει μπερδεμα.Η αναβαθμιση ΔΕΝ κανει για το απλο Χ5. 1000 συγγνωμη και παλι.

  • Ευχαριστώ Μάριε! Για το Pro μιλούσα και εγώ, συγνώμη αν μπέρδεψα τους φίλους με το απλό. Δικό μου το λάθος

  • Ναι για το Pro έλεγα και εγώ.

    Εγώ δεν έχω προχωρήσει σε 2.3 ακόμα για 2 λόγους.

    1. Δεν έχω αξιωθεί να πάρω sd κάρτα ακόμα :-)
    2. Δεν ξέρω αν βάλουμε την επίσημη κινέζικη μήπως χάνουμε την εγγύηση από Wind.

  • Δεν πρεπει να υπαρξει μια επισημη ενημερωση απο την WIND γι'αυτο? Αν παμε απο ενα καταστημα θα ξερουνε να μας πουνε? Αν και το πιο πιθανον ειναι αυτοι να ειναι πιο ασχετοι απο εμας εδω..

  • Επιτέλους βρε Μαριε μας έβγαλες από το αδιέξοδο! Κι έκανες και ολοσωστη σύνταξη :-)
    Για το προ μιλούσαμε εξ αρχής. Νόμιζα ότι είχα γίνει κατανοητός:-) Καλές αναβαθμίσεις σε όλους!

  • Η αληθεια ειναι πως ουτε κι εγω γνωριζω τι παιζει με την εγγυση, αν και το λογικο ειναι να ισχυει, αλλωστε μιλαμε για επισημη αναβαθμιση απο huawei. Οπως και να'χει κατα πασα πιθανοτητα οταν με το καλο δωσει η wind την δικη της, θα μπορουμε να περασουμε κι εκεινη.

  • Techblog δεν ξέρω αν επιτρέπονται τα link, αν όχι ζητώ συγγνώμη. KtksThanos οι οδηγίες είναι εδώ: https://android.modaco.com/topic/341011-ultimate-guide-to-the-huawei-u8800/
    με την μόνη διαφορά οτι root κάνεις με το z4root που μπορείς να κατεβάσεις απο το market.
    Η Rom είναι αυτή: https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1068766
    Και ο Kernel που τον περνας αμέσως μετά τη Rom με τον ίδιο τρόπο είναι εδώ: https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1166560
    Θα έχεις ένα σταθερότατο κινητό και θα μπορείς να το λειτουργείς μέχρι τα 1.8 Ghz.
    Για οποιαδήποτε απορία η πρόβλημα συναντήσεις τα παιδιά εδω: https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306360
    θα σε βοηθήσουν.
    Αξίζει να το κάνεις.

  • @Jim4 Ευχαριστώ πολύ έψαχνα καιρό αλλά δεν είχα βρει κάτι. Όταν βρω χρόνο θα τη περάσω!

  • Παιδια μια ερωτηση.. εχς το Χ5 και οταν το λειτουργω με το 3g της Cosmote αντιμετωπιζω θεμα με τις ανανεωσεις των εφαρμογων και ιδιαιτερα facebook twitter κλπ. Ξερετε μηπως τι παιζει? πλοηγηση κανει μια χαρα στ ιντερνετ.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.