Huawei Y9 (2018): Επίσημα renders και μπαταρία 3900mAh από τον FCC

Το Huawei Y9 (2018) έκανε την εμφάνισή του στην αμερικάνικη αρχή πιστοποίησης FCC αποκαλύπτοντας ορισμένες από τις εξωτερικές πτυχές του χαρακτήρα του αλλά και την ύπαρξη μπαταρίας χωρητικότητας 3900mAh.

Οι φωτογραφίες εμφανίζουν το νέο smartphone της Huawei να ακολουθεί κι αυτό πρότυπο οθόνης με αναλογία 18:9, ενώ διακρινούμε πρόσθια dual κάμερα μαζί με το ακουστικό και τους αισθητήρες στο περιθώριο πάνω από την οθόνη.

Στο πίσω μέρος φιλοξενείται η διπλή κάμερα με το flash, ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος και το λογότυπο της εταιρείας.

Σύμφωνα με αναφορές η διπλή κάμερα ενσωματώνει αισθητήρες ανάλυσης 13MP και 2MP, ενώ από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι το Lenovo Y9 (2018) θα διατηρεί το αλουμινένιο περίβλημα που έχουμε δει και σε άλλα μοντέλα της εταιρείας.

Στο πλαϊνό τμήμα του Huawei Y9 (2018) συναντάμε το power button και το volume rocker. Αντιθέτως στην άλλη πλευρά είναι τοποθετημένο το tray που θα φιλοξενεί τις δύο κάρτες SIM ή τη μονή SIM και την microSD card.

Τέλος, στο κάτω μέρος της συσκευής εδρεύει η υποδοχή ακουστικών 3.5mm μαζί με τον micro-USB connector (όχι τύπου USB-C).

Πηγή 1, Πηγή 2

Επεξεργάστηκε την 8 Μαρτίου 2018 14:34

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ντίνα Καβαλλάρη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.