HuaweiAscend P7, με οθόνη από ζαφείρι- προλαβαίνει την Apple

H Huawei βρέθηκε στην IFA 2014 στο Βερολίνο όπου παρουσίασε τα νέα Huawei Ascend Mate 7 και Huawei Ascend G7. Μαζί με τις δυο νέες συσκευές παρουσίασε και τη βελτιωμένη έκδοση του Huawei Ascend P7 που έρχεται με οθόνη από ζαφείρι και το πίσω καπάκι αντί για γυαλί είναι κεραμικό.

Η Huawei γίνεται η πρώτη που βάζει επικάλυψη από ζαφείρι σε mainstream συσκευή (έχει προηγηθεί το σκληροτράχηλο Kyocera Brigadier) και προλαβαίνει την Apple η οποία ακούγεται πολύ έντονα ότι στο επερχόμενο iPhone 6 θα βάλει επικάλυψη από ζαφείρι.

Το Huawei Ascend P7 Sapphire Edition όπως είπαμε έχει οθόνη από ζαφείρι η οποία είναι πολύ πιο ανθεκτική και όπως φαίνεται θα αρχίσει να γίνεται trend στις high-end ναυαρχίδες στο εξής. Το πίσω καπάκι έχει αντικατασταθεί από κεραμικό πάνελ το οποίο είναι επίσης πιο ανθεκτικό ενώ το μεταλλικό frame βγαίνει και σε rose gold χρώμα.

Όσο για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του το Huawei Ascend P7 Sapphire Edition είναι ακριβώς ίδιο με την κανονική έκδοση: 5 ιντσών 1080p οθόνη, quad-core επεξεργαστή και 13MP κάμερα. Αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη τιμή και διαθεσιμότητα, σίγουρα περιμένουμε να είναι πιο ακριβό από την κανονική έκδοση.

Huawei Ascend P7 ελληνικό βίντεο παρουσίαση



Πηγή

Επεξεργάστηκε την 6 Σεπτεμβρίου 2014 19:50

Σχόλια

  • Και το γελοίο της υπόθεσης είναι να πάρει κανένα ποζέρι ή καμμιά γκομενίτσα το συγκεκριμένο smartphone και να του βάλει ζελατίνα..... Εκεί θα κάνω φόνο!

    Με τις τιμές που έχουν οι σημερινές ναυαρχίδες στα επίσημα μαγαζιά (δεν μιλάω για εκείνα τα παραεισαγωγής των skroutzομάγαζων), θα δικαιολογούσα την τιμή κοντά στο 800άρικο για ένα τέτοιο smartphone με sapphire glass, μέταλλο και κεραμικό πάνελ. Ειδικά για το sapphire glass χαλάλι του! Ξεχνοιάζεις μια για πάντα από τις ενοχλητικές γρατζουνιές! Μην τα ξαναλέμε... Πρακτικά όταν μια οθόνη είναι από ζαφείρι, είναι αχάρακτη. Το ζαφείρι χαράζεται μόνο από διαμάντι.

  • Τι τα θέλουν τα μέταλλα και τα κεραμικά; Αφού όλοι θήκη βάζουν στο τέλος! Πάρε μια πλαστικούρα ναχεις trollolololo

  • Κυκλοφορούν στην αγορα ωραίες θήκες για το κινητό αυτό. Αναρωτιέμαι πόσο θα έπρεπε να περιμένω το sapphire p7! Τώρα πήρα το απλό! Βαριέμαι να περιμένω, είμαι από τους αγοραστές που οταν θέλουν κάτι το παίρνουν επιτόπου!

  • Huawei.... κινητό 10 μηνών και ακόμα δεν έχει βγάλει αναβάθμιση για Lolipop!!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.