Smartphones

Η αναβάθμιση του Xiaomi Mi A2 σε Android 9 Pie ξεκινάει από σήμερα


Μετά την πρώτη περίοδο που έγινε η σταδιακή διάθεση του Android Pie στο Mi A2, ήρθε η στιγμή για τη μαζική αναβάθμιση του συγκεκριμένου smartphone στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google, κάτι το οποίο έγινε γνωστό μέσω του επίσημου λογαριασμού της Xiaomi στο Twitter.
Τα νέα είναι πολύ ευχάριστα για τους κατόχους του Xiaomi Mi A2 μιας και μέσα από τα επίσημα “χείλη” της Xiaomi, ξεκινά από σήμερα η αναβάθμιση του Android One smartphone της εταιρείας στην έκδοση Android 9 Pie, φέρνοντας όλα τα νέα χαρακτηριστικά που ενσωμάτωσε η Google στις συσκευές της Xiaomi.
Η αναβάθμιση σε Android 9 Pie φέρνει στο Xiaomi Mi A2 το νέο σύστημα περιήγησης που βασίζεται σε gestures, το Adaptive Battery που “καταλαβαίνει” ποιές εφαρμογές χρησιμοποιούμε περισσότερο έτσι ώστε να εξοικονομεί ενέργεια για να τη διοχετεύει στις εφαρμογές που ο χρήστης χρησιμοποιεί πιο συχνά. Επιπλέον, γίνονται διαθέσιμα τα “App Actions” όπου στη λίστα με τις εφαρμογές, εμφανίζονται οι ενέργειες που κάνουμε πιο συχνά, ενώ το “Adaptive Brightness” προσαρμόζει τη φωτεινότητα της οθόνης μέσα από το πως ο χρήστης τη χειρίζεται αλλά και ανάλογα με τις ρυθμίσεις που έχει ορίσει ο ίδιος.


Πηγή

Σχόλια

  • Είμαι κάτοχος του mi a2. Αυτή την στιγμή το κινητό μου έχει android 8.1.0. Δεν μου εμφανίζεται ακόμα η αναβάθμιση. Αυτό ποτέ προβλέπεται να γίνει για την Ελλάδα; Αυτή η αναβάθμιση είναι η αμέσως επόμενη από αυτή που φοράει το κινητό μου; Η αναβάθμιση θα γίνει μέσω των ρυθμίσεων στην συσκευή μου; Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.