Smartphones

Η Epic τα βάζει με Apple και Google προσφέροντας απευθείας πληρωμές στο Fortnite με 20% έκπτωση

Η Epic Games είναι από τις εταιρείες που δεν έχει κρύψει τη δυσαρέσκεια της στα ποσοστά που κρατάνε η Apple και η Google από τις αγορές των εφαρμογών. Συγκεκριμένα, οι δύο εταιρείες παίρνουν το 30% από το ποσό που πληρώνει ο παίκτης, κάτι που η Epic Games θεωρεί υπερβολικό.

Έτσι, η εταιρεία παρουσίασε σήμερα ένα νέο σύστημα απευθείας πληρωμών στην εφαρμογή Fortnite, τόσο στην iOS όσο και στην Android έκδοση του δημοφιλούς της battle royal. Επίσης, η εταιρεία δεν έμεινε καν εκεί, καθώς επιτίθεται στα ίσα τις δύο εταιρείες, συγκρίνοντας το πόσο θα πληρώσει ο παίκτης μέσω των υπηρεσιών των δύο προαναφερθέντων εταιρειών και πόσο θα πληρώσει μέσω απευθείας πληρωμής.

Για 1.000 V-Bucks, το νόμισμα του παιχνιδιού, ο παίκτης καλείται να πληρώσει 9.99 δολάρια με πληρωμή μέσω Google Play Store ή App Store, ενώ με απευθείας πληρωμή θα δώσει 7.99 δολάρια, 20% λιγότερα χρήματα δηλαδή. Επίσης, η εταιρεία προσφέρει έως και 20% επιπλέον έκπτωση σε όσους κατεβάσουν το Fortnite από την ιστοσελίδα της ή το Galaxy Store της Samsung. Η υπηρεσία direct payment δεν είναι ακόμα διαθέσιμη παγκοσμίως.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 13 Αυγούστου 2020 22:19

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Ζώης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.