Η Honor ετοιμάζει 5G smartphone το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019

Honor 5G, Η Honor ετοιμάζει 5G smartphone το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019

Η Huawei έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα κυκλοφορήσει δύο 5G smartphones, το Huawei Mate 20 X και το foldable Huawei Mate X. Ωστόσο, φαίνεται ότι η θυγατρική της εταιρεία, Honor, ετοιμάζεται να μπει στην 5G αγορά με τη δική της συσκευή.

Ο πρόεδρος της Honor, George Zhao, σε μία πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε κατά τη διάρκεια της MWC 2019 στη Σαγκάη αποκάλυψε ότι η εταιρεία εργάζεται στο πρώτο 5G smartphone της το οποίο υπολογίζει πως θα κυκλοφορήσει το τέταρτο τρίμηνο του 2019.

Ο Zhao δεν αποκάλυψε τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με τη συσκευή πέρα από την 5G συνδεσιμότητα. Ωστόσο υποσχέθηκε ότι θα κοστίζει λιγότερο από τα 5G smartphones της Huawei και πως θα είναι flagship.

Επιπλέον, όταν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ρωτήθηκε γιατί δεν κυκλοφορούν budget 5G κινητά, ο ίδιος εξήγησε ότι αν ένα smartphone είναι οικονομικό και κοστίζει λιγότερο από 1000¥ ή 130€, αυτό σημαίνει αυτόματα ότι δεν θα έχει το κατάλληλο hardware για να υποστηρίζει 5G.

Οπότε, σύμφωνα με τον Zhao δεν υπάρχει λόγος να δημιουργήσει μία συσκευή η οποία υποστηρίζει γρήγορο ίντερνετ αλλά το hardware που διαθέτει δεν μπορεί να αντεπεξέλθει σε αυτές τις ταχύτητες. Βέβαια, η Samsung φαίνεται να διαφωνεί μαζί του, καθώς σύμφωνα με αναφορές ετοιμάζει ότι ένα αλλά δύο budget smartphones που υποστηρίζουν 5G.

Τέλος, σύμφωνα με τα σχόλια του Zhao, το Honor 5G θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Κίνα και ύστερα θα έρθει στις παγκόσμιες αγορές. Ωστόσο, το μέλλον της Huawei είναι αβέβαιο εξαιτίας της απαγόρευσης που υπογράφηκε από τον Trump, κάτι που επηρεάζει την κυκλοφορία του Honor 20 Pro στην Ευρώπη. Οπότε δεν γνωρίζουμε αν και με τι λειτουργικό θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως η συσκευή.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KostasB

Η Samsung ας διαφωνεί όσο θέλει. Αρχικά ετοιμάζει ένα 5G και όχι δύο σύμφωνα με το συνημμένο άρθρο. Επιπλέον, με τον όρο “budget smartphone” στην μεσαία κατηγορία με χαρακτηριστικά ναυαρχίδας, snapdragon 855 κλπ δεν μας έχει συνηθίσει σε χαμηλές τιμές η Samsung. Μιλάμε για τιμή πιθανότατα και πάνω από 700€.
Στην περίπτωση της honor τώρα, πιστεύω πως αναφερόμαστε σε πολύ πιο οικονομικό smartphone.
Όσον αφορά το 5G ναι θέλω γρηγορότερες ταχύτητες αλλά δεν θέλω να φανταστώ και το ποσό πιο γρήγορα θα φεύγει η μπαταρια σε σχέση με το 4G. Ήδη με το 4G+ έχει πραγματικά καλές ταχύτητες, το πρόβλημα είναι η κάλυψη δικτύου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Honor

Samsung, Apple και Xiaomi πρώτες στις παγκόσμιες αποστολές smartphone

Oι αποστολές προϊόντων ΟΕΜ στην Κίνα κατέγραψαν διψήφια αρνητική ανάπτυξη το 2022, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε μείωση των παγκόσμιων αποστολών.

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.

Smartphones Honor

Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

To έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η mid-range κατηγορία είναι εκείνη που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών και η Honor μάλλον… συμφωνεί μαζί μας.

Smartphones Honor

H Honor ετοιμάζει παρουσιάσεις νέων μοντέλων στις 29 Μαρτίου

Ένα νέο event ετοιμάζει η Honor για τις 29 Μαρτίου, με τον τίτλο “Ready To Go Beyond”, με νέα smartphones.