Smartphones

Η Huawei δηλώνει πως δεν βγάζει κέρδος από το Mate Xs

Μπορεί οι τιμές των foldable κινητών, όπως τα Huawei Mate Xs και Samsung Galaxy Fold, να ξεκινούν από τα 2000 Ευρώ, αυτό όμως δε σημαίνει ότι οι εταιρείες μπορούν να βγάλουν κέρδος, ακόμα και σε αυτά τα ποσά.

Σύμφωνα με τον Richard Yu, Consumer Group CEO της Huawei, η εταιρεία έχει χάσει πάνω 60 εκ. δολάρια Αμερικής από το foldable smartphone Mate XS. Ο Richard Yu ελπίζει πως όταν το κόστος παραγωγής των εύκαμπτων οθονών μειωθεί, τότε θα μπορούν οι εταιρείες να βγάλουν κάποιο κέρδος από τις πωλήσεις.

Σε παλαιότερες δηλώσεις άλλων στελεχών, φαίνεται πως η Huawei ευελπιστεί αυτό το κόστος να πέσει μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Το Huawei Mate Xs έγινε διαθέσιμο παγκοσμίως τον Φεβρουάριο, με την τιμή του να κυμαίνεται μεταξύ 2.400 και 2.700 Δολάρια, ανάλογα τη χώρα. Στην Ελλάδα δεν κυκλοφόρησε ποτέ αν και υπήρξαν συζητήσεις τον περασμένο μήνα.

Για την ιστορία, το πρώτο Mate X κυκλοφόρησε μόνο στην αγορά της Κίνας και σε περιορισμένα τεμάχια. Μένει να δούμε πότε θα έρθει μια βιώσιμη λύση στα foldable smartphones τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τους κατασκευαστές.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 5 Μαΐου 2020 21:57

Σχόλια

  • Για να βγαλει κέρδος πρέπει να πουλήσει κ κανένα! Ας τους το πει κάποιος

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.