Smartphones

Η κυκλοφορία του Galaxy Note 10 δεν θα επηρεαστεί από αυτήν του Galaxy Fold

Η πρώτη κυκλοφορία του foldable smartphone της Samsung αποδείχθηκε μοιραία καθώς το Galaxy Fold συνάντησε σοβαρά προβλήματα όπως το σπάσιμο της αναδιπλούμενης οθόνης που καθιστούσε το smartphone παντελώς άχρηστο.

Οι μέχρι τώρα πηγές αναφέρουν ότι το Galaxy Fold θα επανακυκλοφορήσει σχεδόν μαζί με το επόμενο κεφάλαιο της Note σειράς τον Αύγουστο. Αρκετοί όμως ανησυχούν ότι αυτή η τακτική ίσως επηρεάσει την κυκλοφορία του Note 10. Επίσημο προσωπικό της Samsung δήλωσε στο Korea Herald ότι το Note 10 θα έχει το δικό του αποκλειστικό χρονοδιάγραμμα τον Αύγουστο και δεν έχει καμία σχέση με αυτό της επανακυκλοφορίας της Fold συσκευής.

Τα όσα δήλωσε το προσωπικό της Samsung στο Κορεάτικο μέσο έχουν νόημα καθώς τα έσοδα για το δεύτερο εξάμηνο του 2019 της Samsung εξαρτώνται άμεσα από τις “mainstream” ναυαρχίδες της εταιρείας. Μπορεί δηλαδή η επιδιόρθωση των προβλημάτων του Galaxy Fold να βρίσκεται υψηλά στην κατάταξη των προτεραιοτήτων της Samsung αυτό όμως δεν αποπροσανατολίζει την εταιρεία από την μεγάλη και αναμενόμενη κυκλοφορία της Note 10 σειράς που αναμένεται να γίνει στις 7 Αυγούστου.

Εσείς τι πιστεύετε θα μπορέσει η κυκλοφορία του Galaxy Fold να επηρεάσει τις πωλήσεις της Note 10 σειράς ή μήπως το κόστος του αναδιπλούμενου smartphone αποκλείει αυτό το ενδεχόμενο;

Μπορείτε να διαβάσετε όλες τις εξελίξεις για την Galaxy Note 10 σειρά ΕΔΩ.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 26 Ιουνίου 2019 16:08

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.