Smartphones

Η Motorola ξεκινά τις αναβαθμίσεις σε Android Pie με το Motorola One Power;

Ήρθε η στιγμή που η Motorola φαίνεται να μπαίνει στη λίστα των εταιρειών που ξεκινούν τις αναβαθμίσεις σε Android Pie, με την πρώτη συσκευή, σύμφωνα με πληροφορίες, να είναι το Motorola One Power.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα 91mobiles, η Motorola ξεκινάει σταδιακά την αναβάθμιση σε Android 9 Pie αρχικά για το Motorola One Power, παρά το γεγονός πως η αναβάθμιση θα ήταν πιο λογικό να γίνει σε κάποια high-end συσκευή και όχι σε mid-range. Οι κάτοχοι του Motorola One Power πρέπει να νιώθουν τυχεροί μιας και θα αφήσουν πίσω το Android Oreo και θα μεταβούν στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google, τουλάχιστον όσον αφορά τους χρήστες στην αγορά της Ινδίας.

Το Motorola One Power είναι μέρος του προγράμματος Android One και “τρέχει” stock Android, με αποτέλεσμα να έχει προτεραιότητα στις αναβαθμίσεις, κάτι που συμβαίνει με όλα τα Android One smartphone. Το Android 9 Pie αναμένεται να φέρει το σύστημα χειρισμού της συσκευής μέσω gestures, βελτιώσεις στη μπαταρία και στις επιδόσεις της κάμερας και τη δυνατότητα παρακολούθησης της χρήσης του smartphone και των εφαρμογών, που αποτελούν μέρος του Digital Wellbeing που ανακοίνωσε η Google κατά την παρουσίαση του Android P κατά τη διάρκεια του Google I/O 2018.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.