Η OnePlus μας δίνει μία πρώτη εικόνα του OnePlus Nord

Μπορεί οι πρώτες προπαραγγελίες να ολοκληρώθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά, όμως η OnePlus συνεχίζει να μας δίνει καθημερινά νέες πληροφορίες για το επερχόμενο smartphone της, το οποίο φαίνεται πως σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για την εταιρεία.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram @OnePlusLiteZThing (πλέον ονομάζεται oneplus.nord), η εταιρεία μας δίνει καθημερινά νέα στοιχεία στο παζλ που συμπληρώνει το OnePlus Nord. Η εταιρεία ανέβασε το πρώτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ της δημιουργίας του OnePlus Nord, με την ονομασία New Beginning, το οποίο μας δίνει αρκετές πληροφορίες αλλά και τις πρώτες (κακής ποιότητας) εικόνες της συσκευής.

Αρχικά, το μπροστά μέρος του OnePlus Nord φαίνεται να έχει flat οθόνη και ελάχιστα, συμμετρικά bezel περιμετρικά, με διπλή οπή στο αριστερό μέρος της, όπου θα φιλοξενούνται οι selfie κάμερες. Στο πίσω μέρος, αν και δε φαίνεται αρκετά καλά, φαίνεται πως η συσκευή διαθέτει τριπλό σύστημα καμερών, με τις τρεις κάμερες απλά να εξέχουν από τη συσκευή (δεν είναι πάνω σε κάποιο module), σε έναν περίεργο σχηματισμό, σαν το αγγλικό γράμμα L.

Μία ακόμα πληροφορία που μάθαμε είναι ότι η εταιρεία ξεκίνησε με στόχο η συσκευή να κοστολογείται κάτω από 500 Δολάρια, με τις φήμες να μιλάνε ακόμα και για τιμολόγηση γύρω στα 300 Δολάρια. Επίσης, κύριος στόχος της OnePlus είναι να προσφέρει κάμερα επιπέδου ναυαρχίδων σε προσιτή τιμή, κάτι που για χρόνια δεν πρόσφερε ακόμα και στα ακριβά της μοντέλα.

Στις 7 Ιουλίου αναμένουμε την επίσημη παρουσίαση. Μέχρι τότε, η εταιρεία σίγουρα θα συνεχίσει να μας προσφέρει πληροφορίες, ώστε να δημιουργήσει και το απαραίτητο hype γύρω από την επιστροφή στις ρίζες της.

Επεξεργάστηκε την 13 Φεβρουαρίου 2022 20:53

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.