Η Poco μας θυμίζει ότι είναι ανεξάρτητη, άγγιξε τα 6 εκ. αποστολές smartphone

Poco, Η Poco μας θυμίζει ότι είναι ανεξάρτητη, άγγιξε τα 6 εκ. αποστολές smartphone

Αν και το είχε ανακοινώσει τον Ιανουάριο, η Poco μας υπενθυμίζει ότι πλέον είναι ανεξάρτητη εταιρεία και ανακοινώνει 6 εκατομμύρια αποστολές smartphone. Η εταιρεία ανακοίνωσε πως οι αποστολές συμπεριλαμβάνουν στατιστικά από πάνω από 35 χώρες που έχουν κυκλοφορήσει οι συσκευές της.

Η Poco ξεκίνησε το 2018 ως sub-brand της Xiaomi, με την κυκλοφορία του Poco F1. Η συσκευή είχε 700.000 αποστολές μόλις το πρώτο τρίμηνο, ενώ συνολικά έφτασε τις 2.2 εκατομμύρια αποστολές. Επίσης, εντυπωσιακό είναι ότι η εταιρεία κατάφερε να κυκλοφορήσει τις συσκευές τις σε πάνω από 35 χώρες σε ένα τόσο μικρό διάστημα.

Poco, Η Poco μας θυμίζει ότι είναι ανεξάρτητη, άγγιξε τα 6 εκ. αποστολές smartphone

Μη ξεχνάμε πως αν και ξεκίνησε με το “flagship killer” Poco F1, η εταιρεία έχει πλέον επεκταθεί σε όλες τις κατηγορίες. Από flagships όπως το Poco F2 Pro, σε τρομερά mid-range όπως το Poco X3 NFC, αλλά και σε οικονομικές προτάσεις όπως το φρέσκο Poco M3, προσπαθεί να καλύψει όλες τις ανάγκες.

Η Poco επίσης μας υπενθυμίζει πως η ανάπτυξη της γίνεται χάρη στο feedback της κοινότητας που έχει αναπτύξει και μας προετοιμάζει για καινοτομίες του μέλλοντος. Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι να εξελίσσεται συνεχώς και να προσφέρει μόνο ότι χρειάζονται οι χρήστες των smartphone της.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones POCO Xiaomi

Poco F6 & Poco F6 Pro: Επίσημα με SD 8s Gen 3 και SD 8 Gen 2 Chipsets

Η Xiaomi αποκάλυψε τα Poco F6 και Poco F6 Pro, τους διαδόχους των Poco F5 και Poco F5 Pro που ήταν τα πιο δημοφιλή smartphone της περασμένης χρονιάς.

Smartphones POCO Qualcomm Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Turbo/Poco F6: Αποκαλύφθηκε εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα smartphone Redmi Note 13 Turbo που θα πωλείται παγκοσμίως ως Poco F6.

Smartphones featured POCO Xiaomi

Poco X6 & Poco X6 Pro: Επίσημα με βελτιωμένα chipset

H Poco, το brand της Xiaomi, παρουσίασε τα τελευταία μέλη της σειράς Poco X – το Poco X6 και το Poco X6 Pro.

Smartphones POCO Xiaomi

Poco M6 Pro: Με SD 4 Gen 2 SoC, κάμερα 50MP και οθόνη 90Hz

H Poco παρουσίασε το Σάββατο το Poco M6 Pro, το οποίο τροφοδοτείται από το Snapdragon 4 Gen 2 SoC και διατίθεται σε δύο διαμορφώσεις μνήμης.