Η Samsung διαφημίζει τα Galaxy Note 10 με ειδοποιήσεις στις παλιές συσκευές

Galaxy Note 10, Η Samsung διαφημίζει τα Galaxy Note 10 με ειδοποιήσεις στις παλιές συσκευές

Την προηγούμενη εβδομάδα η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια παρουσίασε τα νέα Samsung Galaxy Note 10. Ωστόσο, φαίνεται πως η εταιρεία εκτός από τον κόσμο της τεχνολογίες κατέκλεισε και τις ειδοποιήσεις των παλαιότερων smartphones που έχει διαθέσει στην αγορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Samsung μέσω των προεγκατεστημένων εφαρμογών Samsung Pay, Bixby και Samsung Push στέλνει διαρκώς μηνύματα στην περιοχή ειδοποιήσεων των συσκευών. Πρόκειται για διαφημίσεις οι οποίες αφορούν τα Samsung Galaxy Note 10 και το πόσο καλύτερα λειτουργούν τα πάντα με τα νέα phablets.

Οι ειδοποιήσεις από το Samsung Play υπόσχονται ότι αν ο χρήστης επισκεφθεί τη σελίδα των Samsung Galaxy Note 10 θα κερδίσει πόντους. Αντίστοιχα, οι ειδοποιήσεις από τη Bixby προτρέπουν τους χρήστες να ρωτήσουν τον ψηφιακό βοηθό της εταιρείας για τα νέα phablets. Τέλος, αυτές από το Samsung Push είναι μία απλή διαφήμιση των συσκευών.

Μερικοί χρήστες πήραν και τις τρεις διαφημίσεις μονομίας, ενώ άλλοι πήραν πολλαπλές μέσα σε μία μέρα. Για να χειροτερέψει την κατάσταση η Samsung έκανε σχεδόν αδύνατη την απενεργοποίηση των ειδοποιήσεων της Bixby.

Αν κάποιος χρήστης θέλει να απενεργοποιήσει αυτέ τις ειδοποιήσεις θα πρέπει να εντοπίσει στη συσκευή του τις ρυθμίσεις που αφορούν το “Marketing” και να τις απενεργοποιήσουν. Ωστόσο, αυτή η επιλογή βοηθά απλά να ξεφορτωθεί κανείς την Bixby. Διότι δεν είναι δυνατή η απενεργοποίηση των ρυθμίσεων κρατώντας πατημένη την ειδοποίηση στο μενού ειδοποιήσεων.

https://twitter.com/1423big/status/1159946942950100992

Επιπλέον, δεν υπάρχει δυνατότητα επεξεργασίας ή απενεργοποίησεις των ειδοποιήσεων της Bixby από το ίδιο το notification. Ενώ δεν έχει γίνει γνωστός κάποιος τρόπος με τον οποίο κάποιος μπορεί να “γλιτώσει” από τις ειδοποιήσεις των υπόλοιπων εφαρμογών. Ωστόσο, χρήστες αναφέρουν ότι η απενεργοποίηση των ειδοποιήσεων από τις ρυθμίσεις της εκάστοτε εφαρμογής βοηθά σε κάποιες περιπτώσεις.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.