IFA 2012, Όλες οι ανακοινώσεις εδώ – Ζωντανή κάλυψη από το Βερολίνο

Από την Τετάρτη 29 Αυγούστου έως και το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου το Techblog θα βρίσκεται στο Βερολίνο για να παρακολουθήσουμε από κοντά για ακόμα μια χρονιά την ετήσια έκθεση IFA. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Techblog θα είναι και πάλι το πρώτο ελληνικό μέσο που θα σας μεταφέρει άμεσα με φωτογραφίες και hands-on βίντεο όλα τα προϊόντα που θα ανακοινωθούν στο Βερολίνο γι’αυτό μείνετε συντονισμένοι όλοι εδώ, γιατι η τεχνολογία μας ενώνει!

update: Δείτε εδώ συγκεντρωμένα όλα τα hands-on video από τη φετινή έκθεση IFA 2012.

Το πρόγραμμά μας θα είναι βαρύ μιας και από αύριο το απόγευμα ξεκινάνε οι συνετεύξεις τύπου και συγκεκριμένα των Panasonic, Sony και Samsung ενώ ολόκληρη την Πέμπτη θα τρέχουμε από το πρωί για όλες τις υπόλοιπες συνεντεύξεις τύπου (Toshiba, LG, Huawei, Lenovo, Sharp, Philips, Intel, Dell) που αν υπολόγισα σωστά πρέπει είναι πάνω από 12! Την Παρασκευή που ανοίγει και επίσημα η έκθεση θα διασχίσουμε όσους περισσότερους διαδρόμους μπορούμε για να καταγράψουμε όλα τα νέα προϊόντα μέσα από τα booth των εταιρειών. Smartphones, tablets, ultrabooks και gadgets θα παρελάσουν μέσα από τις σελίδες του Techblog.

Ετοιμαστείτε να ζήσετε μαζί μας την εμπειρία και την αγωνία της παρουσίασης όλων των νέων προϊόντων:
Κάντε subscribe στο κανάλι μας στο YouTube για να βλέπετε πρώτοι όλα τα hands-on video τη στιγμή που ανεβαίνουν.
Κάντε follow στο account μας στο Twitter έτσι χωρίς λόγο, δεν θα προλαβαίνουμε να το ανανεώνουμε αυτό!

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 12:23

Σχόλια

  • Κάντε follow στο account μας στο Twitter έτσι χωρίς λόγο, δεν θα προλαβαίνουμε να το ανανεώνουμε αυτό! αχαχαχαχαχαχα ΘΕΟΣ!!!

  • Πιστευω το νοτε 2 θα εχει τα ιδια specs με το σ3 και θα υπερεχει μονο σε οθονη...οπως εγινε με σ2 και νοτε (super amoled plus - super amoled hd)

  • Αν μπορεις σε παρακαλω ψαξε το asus zenbook prime touchscreen edition.Περιμενω με αγωνια review!
    Ευχαριστω

  • Παιδιά, σας ευχαριστώ για τις ευχές σας.

    Σχετικά με τις συσκευές που θα προλάβω να πιάσω στα χέρια μου δεν μπορώ να εγγυηθώ, Θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια να δω τα περισσότερα ή τουλάχιστον τα πιο ενδιαφέροντα όπως και το ASUS ;)

  • Περιμενουμε πως και πως το Note II (αν και ξερουμε πανω κατω τα specs) καθως και περισσοτερο απ'ολα την ανακοινωση για την αναβαθμιση του S3 σε jellybean εμεις οι owners! :D

    Καλο ταξιδι να εχεις Κωστα και καλο καψιμο...;)

  • Κώστα πραγματικά ευχαριστούμε που ταξιδεύεις για να μας κρατάς ενήμερους ... Πραγματικά όμως ...!!!

  • Μπράβο! Κώστα Βλαχάκη πολύ ωραία όλα τα άρθρα που έγραψες, και “έγραψες” μεγάλε !
    Καλό ταξίδι Κώστα και πές στον πιλότο στο αεροπλάνο, να μην πηγαίνει από τις λακούβες !!!
    Αν χρειαστεί εκπαιδεύσου καλύτερα στο flight simulator 2012 μήπως και χρειαστεί βοήθεια ο πιλότος...!

  • Θελω να ροτησω κατι για τα windows 8 σε tablet . Αμα αγορασω ενα win8 tablet τοτε θα μπορω να κατεβαζω εφαρμογες και απο το app store της microsoft και απο το internet ακομα και αν λενε πως παιζουν σε win7 ; Δηλαδη θα ειναι σαν να εχω ενα laptop ; Συγκεκριμενα μιλαω για εφαρμογες οπως utorrent και τετοια .

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.