Αποστολή στο Βερολίνο, Όλα τα hands-on video

Για ακόμα μια χρονιά σερί η παρουσία μας στην ετήσια έκθεση IFA 2012 κρίνεται επιτυχημένη πιάνοντας στα χέρια μας όλες τα νέα smartphones, tablets και ultrabooks με σκοπό να ενημερωθούμε για τις εξελίξεις αλλά και να μεταφέρουμε το κλίμα και τον παλμό της τεχνολογίας σε όλους εσάς, τους Techbloggers! Τρέξαμε, ιδρώσαμε, φωτογραφίσαμε, ρωτήσαμε, συζητήσαμε με μηχανικούς των εταιρειών γιατι το να πας να κάτσεις στην ουρά για το νέο iPhone δεν είναι δημοσιογραφία.

Τι σας έκανε εντύπωση από τη φετινή έκθεση IFA 2012;

Smartphones
Sony Xperia T
Sony Xperia V
Sony Xperia J
Samsung Galaxy Note II hands-on photos
LG Optimus L9
HTC Desire X
ZTE Grand X IN
Samsung Galaxy Beam
Motorola RAZR MAXX

Tablets
Sony Xperia Tablet S
Archos 101 XS
Acer Iconia W700

Ultrabooks
Toshiba Satellite u920t
Lenovo Yoga 13
Acer Aspire S7
Sony VAIO Duo 11
Dell XPS 10
Dell XPS Duo 12

Gadgets
Toshiba TransferJet
Ford Sync Europe
Caterpillar smartphones

Benchmarks
Samsung Galaxy Note II benchmarks
Sony Xperia T Benchmarks
HTC One XL benchmarks

Και επίσης
Samsung Galaxy S III LTE Android 4.1.1
Panasonic KX-TU
Panasonic DMC-SZ5

, Αποστολή στο Βερολίνο, Όλα τα hands-on video
Η φωτογραφία είναι από το Facebook Fan Page του Techblog.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

29 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GiannisMix

Παιδια εμενα μαρεσε πολυ η κοπελιτσα στη μπετονιερα της caterpillar. Δεν με εντυπωσιασε κατι αλλο απ αυτη την εκθεση. Κωστα πες μας τη γνωμη σου που τα ειδες ολα απο κοντα. Ποιο προιον σου τραβηξε εσενα τα βλεμματα? Και γενικα στην εκθεση πιο ηταν το πιο “πολυσυζητημενο”?

Seba

Εμενα μου αρεσε το νοτε 2 ηταν τουμπανο.Τα windows 8 ειναι ωραια ?

GiannisMix

Κ εγω σκαλωσα στο ATIV S. Φανηκε ποιοτικοτατο απο το αρθρο κ τις φωτο. Αν μη τι αλλο χρησιμοποιω το optimus 7 και δεν εχει λαγγαρει ποτε του 1,5 χρονο τωρα! Φανταζομαι το θηριο της sammy σε συνδιασμο με το βουρτσισμενο μεταλο κ τη καλη ποιοτητα κ νομιζω οτι θα ειναι απο τα λιγα που θα αξιζουν κ το τελευταιο ευρω

GiannisMix

@Seba Χρησιμοποιω πρωτης γενιας WindowsPhone. Αν θες τις παρατηρησεις μου (αν κ ξεφευγουμε εκτος θεματος) δεν εχει κολλησει ποτε, δεν το εχω βαρεθει ποτε, το εχω καταευχαριστηθει και ειμαι μονιμος με ενα χαμογελο οταν το γυαλινο iphone 4 των 650€ του φιλου μου ειναι πιο αργο στο browsing απο το μεταλικο μου WindowsPhone LG Optimus 7 των 199€.

Για να μπω στο θεμα του αρθρου… Πολυ ομορφα ολα! Τυχεροσ ο Κωστας που κανει το χομπι του δουλεια! Συγχαρητηρια!

Χρήστος

Κώστα, για τα υβριδικά τάμπλετ-λάπτοπ, πως σου φάνηκαν?? είναι αρκετά “δυνατά” σε θέμα επεξεργαστικής ισχύς?? κάποια απο αυτά που είδες έχουν IPS Οθόνες??? είμαι αυτή την στιγμή σε ψάξιμο και υπομονή, γιατί χρειάζομαι laptop λόγο δουλειάς, αλλα αν συμφέρουν οι τιμές τους, σκέφτομαι κάτι σε υβριδικό. για τα windows8 δεν τίθεται και ερώτημα, το έχω λατρέψει το λειτουργικό απο την πρώτη στιγμή που το έβαλα, και είναι αρκετά βολικό ακόμα και σε desktop αυτό το metroui…

stavros kakaliantis

Εμένα η εντύπωση που μ άφησε κι αυτή η έκθεση επιβεβαιώνει άλλη μια φορά τη γνώμη μου για τον κόσμο της τεχνολογίας και το κόσμο μας γενικά. Γιατί αν πιστεύεται ότι οι φανατικοί της τεχνολογίας απλά και μόνο εντυπωσιάζονται απ τις νέες συσκευές μάλλον ονειρεύεστε. Αυτό βασικά πρέπει να το καταλάβουν οι εταιρείες και τα τμήματα μάρκετινγκ τους… Πρέπει να δώσουν περισσότερο βάση στους χρήστες και στις απαιτήσεις τους και να αρχίσουν να στρέφονται στον καταναλωτή με σεβασμό κι όχι ως άλλο ένα κορόιδο και θύμα. Είτε από θέμα συσκευών είτε από θέμα λογισμικού έχουν ξεφύγει τα πράγματα και οι εταιρείες έχουν αποθρασυνθεί. Τους δώσαμε εμείς αέρα δε λέω. Για να μή γίνομαι γραφικός. Θα ήθελα να δώ περισσότερους υπολογιστές με ελεύθερο λογισμικό, να ξεπεραστούν κάποια φασιστικά πρότυπα τω 2 επικρατέστερων εταιρειών υπολογιστών-λειτουργικών συστημάτων. Καθώς και απ την γνωστή εταιρεία ρουφιάνο βλέπε γούγλη πέρα απ τις εντυπώσεις που δίνει με τα πρότζεκτ τις που μόνο παιδάκια εντυπωσιάζει, να αφήσει λίγο στην άκρη τον μεγάλο αδελφό και να σοβαρευτεί. Νομίζουν όλες οι εταιρείες ότι δεν μπορούμε να προβλέψουμε τι μας ετοιμάζουν, ήδη η ιδιωτικότητα η ελευθερία λόγου και καταπάτηση βασικών ανθρωπίνων και καταναλωτικών δικαιωμάτων είναι προφανείς πλέον. Η μόνη σοβαρή και… Συνέχεια »

ilias

Το Sony Xperia T είναι καταπληκτικό !

Gabriel

Θα ποντάρω στο Lenovo Yoga 13.

MasterX

εμενα μου εκανε εντυπωση η Samsung Transparent LCD (το ειδα στο Youtube ομως)..
η τεχνολογια που καποτε βλεπαμε σε ταινίες επιστημονικής φαντασιας.. ειναι πλεον πραγματικότητα!!!

και φυσικα γουσταρα πολλα απο τα νεα μηχανακια Tablet/Ultrabooks με Win8…

Γρηγορης

Εμενα προσωπικα να πω την αληθεια μονο η κοπελα απο caterpillar μου εκανε εντυπωση 😀
Και το transferJet μου φανηκε ενδιαφερον αλλα αυτο πρεπει να δω απο κοντα σε χρηση για να κρινω καλυτερα.
Τα υπολοιπα δεν μου φανηκαν κατι το μη αναμενομενο.

Andreas

HTC Desire X

Επαμεινώνδας Ρεμουντάκης

Τυχερέ

Βασίλης Ταγαράκης

Toshiba TeansferJet !!!!!

Κωστας Γεωργιαδης

Το Dell XPS Duo 12 και το Xperia T.

Νίκος

To Sony Xperia J!!

Γιώργος

Τα
Ultrabooks θα μας απασχολήσουν αρκετά στο μέλλον. Εμένα μου άρεσε το Sony Vaio ελπίζω να αγοράσω ένα στον μέλλον.

Χρήστος Κολιάφας

η εκθεση ήταν φοβερή παιδιά

Giannis

SAMSUNG GALAXY NOTE II!!!!!!!!!!!!!!!!

anna kaimaktsidou

sony xperia t

Θα συμφωνήσω για τα Ultrabooks. Έχω Sony Vaio και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Θα ήθελα ότι πιο εξελιγμένο αυτής της version.

zheni petrova

like

eleni

…xperia T!!!

Simos Iossifidis

…………….καταπληκτικό!!!

Xρύσα

Όλα ωραία είναι!

ΣΟΦΙΑ

ola kala einai….

bigbill

teleio

SAMSUNG GALAY BEAM

Ηλιας

Galaxy Note Aπιστεύτο!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Smartphones Samsung Smartphones

Samsung: Μείωσε κατά 70% τους στόχους για πωλήσεις των Galaxy A23 5G

H Samsung μείωσε κατακόρυφα τους στόχους της για τις πωλήσεις των Galaxy A23 5G, σε ποσοστό που “αγγίζει” ακόμη και το 70%.