Infinix: Παρουσιάζει τα Note 11i και το Hot 11 Play

, Infinix: Παρουσιάζει τα Note 11i και το Hot 11 Play

Δύο νέες συσκευές στις σειρές Note και Hot παρουσίασε η Infinix, στοχεύοντας την ανάπτυξη αγορών κυρίως στην Αφρική.

Πιο συγκεκριμένα, η Infinix παρουσίασε το Note 11i και το Hot 11 Play, με chipsets της Mediatek και μεγάλες μπαταρίες.

Τα τηλέφωνα κοστίζουν λιγότερο από 200 $ και είναι διαθέσιμα μόνο σε φυσικά καταστήματα προς το παρόν.

Infinix hot 11

, Infinix: Παρουσιάζει τα Note 11i και το Hot 11 Play

Αυτή η συσκευή είναι η πιο προσιτή από τις δύο και συνοδεύεται από chipset Helio G35. Η οθόνη είναι LCD 6,82” με ανάλυση 720p και εγκοπή σταγόνας για την κάμερα 8MP. Έχει δύο κάμερες στο πίσω μέρος – μια κύρια 13MP και έναν αισθητήρα βάθους 2MP.

Το Hot 11 Play είναι εξοπλισμένο με ένα μακρύ δίσκο καρτών που έχει χώρο για δύο nano SIM και μία κάρτα microSD. Το τηλέφωνο εκκινεί το Android με τη διεπαφή XOS στην κορυφή.

Tο πιο συναρπαστικό χαρακτηριστικό του Hot 11 Play είναι η μπαταρία του 6.000 mAh. Ακόμα, έχει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, Bluetooth 5.0 και υποστήριξη WiFi 802.11 a/b/g/n/ac.

Το τηλέφωνο προσφέρεται σε τέσσερα χρώματα – Πράσινο, Χρυσό, Μπλε και Μαύρο και είναι ήδη διαθέσιμο στην Γκάνα με 4GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο για το GHC799, που ισοδυναμεί με 130$/115€.

Infinix Note 11i

, Infinix: Παρουσιάζει τα Note 11i και το Hot 11 Play

Το Infinix Note 11i διαθέτει chipset Helio G85 και μια τεράστια οθόνη LCD 6,95 ιντσών ανάλυσης 1080p. Διαθέτει μια  θέση στο κέντρο της οθόνης για την κάμερα selfie 16MP, ενώ στο πίσω μέρος μία κάμερα 48MP και μερικά βοηθητικά snapper 2MP.

Η μπαταρία του Note 11i έχει χωρητικότητα 5.000 mAh και φορτίζει έως και 18 W. Η συσκευή διαθέτει επίσης στερεοφωνικά ηχεία με επεξεργασία ήχου DTS. Προσφέρεται σε τρία χρώματα – Μαύρο, Πράσινο ή Μπλε.

Το Νote 11i έρχεται με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο και κοστίζει GHC979, ή περίπου 160$/140€.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.