Smartphones

Ο Όμιλος Quest φέρνει τη Xiaomi στην Ελλάδα

Οι αποκλειστικές πληροφορίες του Techblog επιβεβαιώθηκαν, η Xiaomi έρχεται στην Ελλάδα και την επίσημη διανομή αναλαμβάνει . Η παρουσίαση των smartphones της Xiaomi θα πραγματοποιηθεί επίσημα αυτήν την Πέμπτη σε δημοσιογραφικό event και το Techblog θα είναι εκεί!

Σύμφωνα με πληροφορίες του TechValue.gr, αρχικά θα πρέπει να περιμένουμε δυο μοντέλα smartphones τα Xiaomi Redmi Note 3 και Xiaomi Redmi 3S, με οθόνη 5.5 ιντσών Full HD και 5 ιντσών HD αντίστοιχα.
Καλή αρχή Xiaomi.

Το επίσημο Fan Club της MIUI στην Ελλάδα θα το βρείτε εδώ, με τα παιδιά να έχουν κάνει πάρα πολύ σημαντική δουλειά τα τελευταία τρία χρόνια και να σήμερα αριθμεί περισσότερα από 23.000 μέλη.

Xiaomi Redmi Note 3
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 650 (MSM8956)
GPU: Adreno 510
Μνήμη RAM: 3GB
4G/ LTE
Οθόνη: 5.5 ιντσών, 1920×1080 pixels, LCD IPS
Κάμερα: 16 Megapixel, LED flash, Full HD video, HDR
Δεύτερη κάμερα: 5 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 32GB
Κάρτα μνήμης: microSD (έως 256GB)
Bluetooth 4.1, Wi-Fi 802.11 ac, GPS, micro USB, NFC, Ραδιόφωνο FM
Μπαταρία: 4050 mAh
Διαστάσεις: 150x76x8.7 χλστ.
Βάρος: 164 γρ.

Xiaomi Redmi 3S
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 430 (MSM8937)
GPU: Adreno 505
Μνήμη RAM: 2GB
4G/ LTE
Οθόνη: 5 ιντσών, 1280×720 pixels, LCD IPS
Κάμερα: 13 Megapixel, LED flash, Full HD video, HDR
Δεύτερη κάμερα: 5 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB
Κάρτα μνήμης: microSD (έως 256GB)
Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 ac, GPS, micro USB, NFC, Ραδιόφωνο FM, Αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων
Μπαταρία: 4100 mAh
Διαστάσεις: 139.3×69.6×8.5 χλστ.
Βάρος: 144 γρ.

Επεξεργάστηκε την 13 Δεκεμβρίου 2016 19:53

Σχόλια

  • Καλη αρχη ευχομαι σε αυτους που αναλαμβανουν τη επισημη διανομη κινητων της Xiaomi. Μπορειτε να μας πειτε και τιμες;

  • Κώστα αν μπορείς ρώτα τους τι σκοπεύουν να κάνουν με τη Band 20 (αν θα βγάλουν κάποιο firmware ή αν θα τα κυκλοφορήσουν όπως είναι, χωρίς υποστήριξη) καθώς και αν το Redmi Note 3 Pro θα είναι το Kate (international version) ή το Kenzo.

  • Στο μέλλον να περιμένουμε και τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας ή θα γίνεται εισαγωγή μόνο των smartphones;

  • Ας φέρουν το Mi mix άμεσα και για τα άλλα όποτε έρθουν. Άντε θα έχουμε και επίσημη εγγύηση και δεν θα παιδευόμαστε με Κίνα.

  • @nick2010 ρίξε μια ματιά στο i7 plus και θα δεις ότι η A4 χωράει και σε 5,5" ( μη πάω και πιο πίσω, εκεί να δεις......)

  • Η ιδια η Xiaomi διαψευδει τις φημες για ευρωπαίκο αντιπροσωπο κ μαλιστα στην Ελλαδιτσα!!!! Διασταυρωστε πρωτα τις πληροφοριες πρι τις δημοσιευεσετε!!!

  • Καλησπέρα Χρήστο ,

    Η Xiaomi εχει επισημη παρουσία στην Ευρώπη σε Πολωνια , Ουκρανία και τώρα και Ελλάδα.
    Γιατί λες οτι δεν υπάρχει αντιπροσωπία ?
    Ποιο τμήμα της Xiaomi το διαψευδει ?

  • και όπως κάθε προϊόν ποθ έρχεται από το εξωτερικό στην Ελλάδα θα έχει ένα καπέλο στην τιμή της τάξης 60% με 90% ανάλογα τη συσκευή. εντάξει καταλαβαίνω πως από τη στιγμή που θα έρθει εδώ θα υπάρχει και επίσημο service αλλά γιατί αν μια συσκευή που μπορώ να τη βρω έξω 150 ευρώ ας πούμε εδώ να κάνει 230; είπαμε να βγάλει κέρδος η εταιρεία και η κάθε εταιρεία η αντιπρόσωπος η διανομέας αλλά όχι αυτό το πράγμα. θυμάμαι όταν κυκλοφόρησε το s7 edge στην Ελλάδα είχε χαμηλότερη τιμή σε καταστήματα skroutz 759 ευρώ και το πήρα από Γερμανία συγκεκριμένα media markt 529 ευρώ. ΓΙΑΤΙ; αυτοί δε θέλουν να βγάλουν κέρδος δηλαδή; και ας μη πούμε για μικρά καταστήματα που περνούν λίγα κομμάτια άρα η τιμή είναι πιο υψηλή αλλά και στο ελληνικό αντίστοιχο κατάστημα 759 είχε. από εκεί καταλαβαίνεις ότι μιλάμε γοα κέρδος 300 400 και σε μερικές περιπτώσεις έως και 1000% σε Apple προϊόντα. και μόνο στην Ελλάδα αυτά.

  • Χρησταρα πολυ καχυποπτος εισαι μεγαλε. Κανε υπομονη μια μερα και βλεπεις αν ειναι πληροφοριες που δεν στεκουν. Μια χαρα ισχυει οτι η info quest θα φερει την xiaomi και ασε να ξερει τοσο το site οσο και εγω εκ των εσω καποια πραγματα.

  • PAP, Από ότι καταλαβαίνω δεν θα ειναι ανοιχτή για το κοινό, αλλά μόνο για δημοσιογράφους ώστε να γίνει η ανακοίνωση ή ότι άλλο έχουν να μας πουν.

  • Για να ξέρουμε ότι είναι επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα, το μόνο που χρειάζεται είναι ή σελίδα που θα δημιουργηθεί στο Facebook Mi Greece να έχει το χαρακτηριστικό "τικ" οτι είναι πραγματικη και δεύτερο όπως είναι σε Πολωνια και Ουκρανια, να υπαρχει ή ιστοσελίδα Mi.com στην ελληνική γλώσσα όπου θα λέει και ποιος είναι ο αντιπρόσωπος κάτω κάτω.

  • Παρακαλώ ρωτήστε για το Xiaomi air 13 το νέο τους λαπτοπ που με ενδιαφέρει πολύ.
    Εδώ έχει 1000+ ευρώ , στο gearbest έχει 742

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.