Intel Medfield, Μέσα στο έτος θα ανακοινώσει τετραπύρηνους επεξεργαστές

Οι επεξεργαστές της Intel έχουν εισβάλει και στα Android smartphones και τα πρώτα dual-core μοντέλα κυκλοφορούν ήδη σε Ρωσία, Ανατολή και Αγγλία. Σε δηλώσεις του στο TechCrunch, ο κ. Sumeet Syal, Intel Director of Product Marketing είπε ότι πολύ σύντομα (μέσα στο έτος;) η εταιρεία του θα ανακοινώσει τους πρώτους τετραπύρηνους Intel Medfield επεξεργαστές και φυσικά θα πρέπει να περιμένουμε και τα πρώτα μοντέλα smartphones.

Intel Medfield Android smartphones που κυκλοφορούν:
Lava XOLO X900 (Ινδία)
Lenovo K800 (Κίνα)
Megafon Mint (Ρωσία)
Orange San Diego (Αγγλία)

Intel Medfield Android smartphones που θα κυκλοφορήσουν:
ZTE Grand X IN (Ευρώπη)
Motorola RAZR i (Ευρώπη)

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 25 Σεπτεμβρίου 2012 10:13

Σχόλια

  • Γιατί τόσο κόλλημα με τους Intel Medfield; Από διάφορα benchmark που έχω δει κατά καιρούς στο Διαδύκτιο για τον συσκεκριμένο επεξεργαστή (κυρίως στο Orange San Diego), δεν είδα τίποτα το φοβερό σε ταχύτητα. Κι αυτός είναι ARM αρχιτεκτονικής; Επίσης έχω διαβάσει πως και η Google συνεργάζεται στενά το τελευταίο διάστημα με την Intel πάνω σε αυτούς τους επεξεργαστε΄ς... Γιατί; (Όποιος είναι γώστης ας μου λύσει την απορία)

  • Η intel έχει πολύ χρήμα και το R&D της είναι πολύ δραστήριο... Παλιότερα είχα ακούσει οτι θα μπεί και στα windows phones!

  • @Panos7GR Γιατί πολύ απλά είναι η γέφυρα για το port του Android στο Home Computing.

    Π.Χ. Φαντάσου ένα αντίστοιχο padfone με κινητό με Intel επεξεργαστή που όταν θα το συνδέεις στο Lapdock θα τρέχει Windows 8 ενώ θα έχεις σαν δίσκο το κινητό σου

  • @Δημήτρης: Ευχαριστώ για την απάντηση. Δηλαδή περισσότερο το θέλει η Goggle για να μπορέσει να παίξει το παιχνίδι του All-in-One PC;
    Πάντως ψιλοσάπια μου φαίνονται. Μόνο όνομα σαν να πουλάει μου φαίνεται. Από ταχύτητες κι έτσι κολυμπάει σε ρηχά νερά. Γιατί η Intel με τα smartphones έχει ένα θέμα. Και παλαιότερα ήθελε να μπει στο παιχνίδι κι έφαγε τα μούτρα της.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.