iOS 14: Η beta επιβεβαιώνει τα 120Hz των iPhone 12

, iOS 14: Η beta επιβεβαιώνει τα 120Hz των iPhone 12

Η Apple κυκλοφόρησε τα iPhone 11 το προηγούμενο έτος ωστόσο τα smartphone του Αμερικανικού κολοσσού έχουν οθόνη με ρυθμό ανανέωσης ο οποίος δεν ξεπερνάει τα 60Hz. Η Apple φημολογείται εδώ και αρκετό καιρό ότι θα μεταβεί στα 120Hz ωστόσο η τεχνολογία αυτή θα ενσωματωθεί μόνο στα flagship smartphone τα οποία θα ακούνε στο όνομα iPhone 12 Pro και 12 Pro Max.

Η beta έκδοση του iOS 14 που ανακοινώθηκε επίσημα προχθές, αποκαλύπτει ότι όντως τα iPhone 12 θα έχουν οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για την οθόνη των δύο μικρότερων μοντέλων, ωστόσο θα μπορούσε να σημειωθεί αύξηση στα 90Hz.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι τα iPhone 12 φημολογείται ότι θα είναι τέσσερα στο σύνολο και θα ακούνε στο όνομα iPhone 12, 12 Max, 12 Pro και 12 Pro Max. Το πιο απλό μοντέλο θα έχει οθόνη των 5.4 ιντσών ενώ η Max και απλή Pro έκδοση θα έχουν οθόνη των 6.1 ιντσών. Από την άλλη το κορυφαίο Pro Max θα έχει οθόνη που θα φτάνει τις 6.7 ίντσες.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS iPhone

iOS 18: Όλα τα νέα για την εφαρμογή Αριθμομηχανή

Η Apple, με το iOS 18, θα αναβαθμίσει αξιοσημείωτα την εφαρμογή Αριθμομηχανή και ετοιμάζει σημαντική ενοποίηση με την εφαρμογή Σημειώσεις.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 17: Με οθόνη LTPO και μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 120Hz

Προτού η Apple προλάβει να κυκλοφορήσει τη σειρά iPhone 16, έχουν ξεκινήσει να κυκλοφορούν αρκετές φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17.

Smartphones Apple iPhone

iPhone SE 4: Φήμες ότι έρχεται με οθόνη OLED, κάμερα 48MP και πολλά άλλα στις αρχές του 2025

Το iPhone SE τέταρτης γενιάς θα προσφέρει μια σειρά από σημαντικές αναβαθμίσεις σε σχέση με το τρέχον μοντέλο, σύμφωνα με τον Ice Universe.