iPhone 12 5G: Θα έχουν in display fingerprint scanner;

, iPhone 12 5G: Θα έχουν in display fingerprint scanner;

Οι φήμες για τα iPhone 12 το τελευταίο διάστημα, είναι αρκετές μέσα σε αυτές ακούγεται η ενσωμάτωση μίας τέταρτης κάμερας με LiDAR αισθητήρα όπως συμβαίνει στο iPad Pro καθώς και η συρρίκνωση του notch. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι 5G εκδόσεις των iPhone 12 θα έχουν in-display fingerprint scanner. Αυτό σύμφωνα με τις πηγές, θα συμβεί γιατί η Apple “φοβάται” ότι οι καταναλωτές θα διστάσουν να αγοράσουν ένα premium smartphone το οποίο θα έχει ελάχιστες διαφορές με τα iPhone του προηγούμενου έτους.

Πιθανόν λοιπόν τα iPhone 12 5G να έχουν τόσο Face ID όσο και Touch ID ενσωματωμένο κάτω από την οθόνη όπως συμβαίνει και σε άλλα Android flagship smartphone όπως είναι τα Galaxy S20, P40 και OnePlus 8. Το in-display Touch ID θα μπορούσε να επωφελείται από την ultrasonic τεχνολογία ωστόσο η Apple ίσως ετοιμάζει κάτι δικό της το οποίο θα βελτιώσει τόσο την ταχύτητα όσο και την ασφάλεια.

Επιπλέον, οι αναλυτές προβλέπουν μία καθυστέρηση ενός μήνα στην κυκλοφορία των iPhone 12. Αυτή η καθυστέρηση οφείλεται στην πανδημία η οποία ανάγκασε τα εργοστάσια στην Κίνα να κλείσουν των οποίων η λειτουργία έχει ξεκινήσει να επανέρχεται το τελευταίο διάστημα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John

Και μικρο notch και in display fingerprint , νομιζω οτι τοσο πολυ innovation ειναι υπερβολη.

abc

Σαν το innovation του iphone se όμως δεν έχει…

Chris_BMW

Κάτι έχει και αυτό ..
Να για παράδειγμα τον επεξεργαστή που φοράει το midrange της Apple θα τον έχουν οι ναυαρχιδες του Android του χρόνου με το καλό ..

abc

Ναι είναι θετικό αλλά θα περίμενα να βάλει και 4αρα ram για να αντέξει καλύτερα στο χρόνο. Μάλιστα πολλοί γνωστοί μου το περιμένουν για να αλλάξουν το προηγούμενο se που έχουν.
Αλλά το ότι η apple επέλεξε, ενώ και η ίδια κατευθύνεται σταδιακά προς μια bezeless σχεδίαση, να ξαναβγάλει στην αγορά κινητό με σχεδιασμό προηγούμενης δεκαετίας με νευριάζει. Διότι σαν premium high class εταιρεία ,που όπως ξέρουμε κατευθύνει την αγορά , περιορίζει τις καινούργιες ιδέες να έρθουν πιο γρήγορα στην αγορά.

Τουλάχιστον πιέζει να έρθουν γρηγορότερα οι 5nm επεξεργαστές στα κινητά , ας βοηθήσει και την intel μπας και πάρει μπρος…

Chris_BMW

Μα σε αυτό το μέγεθος bezeless έχει ..
Το 11 pro ..
Πακέτο με 1200€ όμως ..

Όποτε για τα δεδομένα της και αυτά που δίνει στο συγκεκριμένο μια χαρά τιμή έχει .

abc

To iphone se (4,7 ίντσες) έχει μεγάλα περιθώρια, και θα στο συγκρίνω με το Samsung Galaxy S10e (5,8 ίντσες) που έχουν ίδιες διαστάσεις αλλά ξεκίνησε με αρχική τιμή 750 ευρώ έναντι 500 του se. Το se απλώς είναι ένας εύκολος τρόπος να βγάλει λεφτά η apple χωρίς να επενδύσει πολλά για την ανάπτυξη του κινητού, να επιτύχει την ανανέωση της μεσαίας κατηγορίας των κινητών της, και να μην χάσει πελάτες από το οικοσύστημα της που δεν μπορούν να διαθέσουν τα υψηλά ποσά που ζητά. Οπότε για τα υψηλά στάνταρ ελέγχου που περνούν οι συσκευές της apple μια χαρά είναι αυτά που έδωσε. Υψηλά στάνταρ όμως προσφέρουν όλο και περισσότερες εταιρίες οπότε στο τέλος τι μένει να προσφέρει παραπάνω η apple; απλώς το μονοπώλιο του οικοσυστήματός της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.