iPhone 12: Θα καθυστερήσουν να κυκλοφορήσουν έναν ολόκληρο μήνα;

, iPhone 12: Θα καθυστερήσουν να κυκλοφορήσουν έναν ολόκληρο μήνα;

Η Apple παρουσίασε το προηγούμενο διάστημα το iPhone SE 2nd gen, ένα budget smartphone το οποίο αντικαθιστά το iPhone 8. Τα flagship smartphone της εταιρείας για το 2020 όμως είναι τα iPhone 12 για τα οποία το τελευταίο διάστημα ακούγεται ότι θα καθυστερήσουν να κυκλοφορήσουν εξαιτίας της πανδημίας που έχει χτυπήσει ολόκληρο τον κόσμο. Νέα αναφορά που είδε τα φώτα της δημοσιότητας αποκαλύπτει ότι τα 5G smartphone της Apple θα καθυστερήσουν να κυκλοφορήσουν έναν ολόκληρο μήνα.

Σύμφωνα με την αναφορά, η Apple βρίσκεται πίσω στο χρονοδιάγραμμα περίπου τέσσερις με έξι εβδομάδες, πράγμα που σημαίνει ότι ίσως το iPhone 12 καθυστερήσει να κυκλοφορήσει έναν ολόκληρο μήνα. Να υπενθυμίσουμε ότι τα iPhone 11 παρουσιάστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2019 και κυκλοφόρησαν προς το τέλος του ίδιου μήνα.

Εφόσον συμβεί μία τέτοια καθυστέρηση τότε ίσως δούμε τα iPhone 12 στα ράφια των καταστημάτων μέσα στον Οκτώβριο ή ακόμη και τον Νοέμβριο. Βέβαια, το προηγούμενο διάστημα η ίδια η Foxconn υποσχέθηκε να μην καθυστερήσει το 5G iPhone.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα iPhone 12 αναμένεται να είναι τέσσερα στο σύνολο, να έχουν νέο σχεδιασμό που θα μοιάζει με το iPad Pro 2020 ενώ οι Pro εκδόσεις φημολογείται ότι θα έχουν τέσσερις κάμερες.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.