Smartphones

iPhone 12: Δοκιμάστε ψηφιακά τα αξεσουάρ MagSafe πριν τα αγοράσετε

Η Apple δημιούργησε μία νέα ιστοσελίδα, στην οποία μπορείτε να δοκιμάσετε ψηφιακά τα αξεσουάρ MagSafe για το νέο σας iPhone 12 πριν τα αγοράσετε. Μέσω της νέας σελίδας της εταιρείας, με την ονομασία iPhone 12 Studio, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν τη συσκευή τους και να δοκιμάσουν τα αντίστοιχα αξεσουάρ.

Μπορείτε να διαλέξετε το iPhone 12 της επιλογής σας, μεταξύ των τεσσάρων μοντέλων, καθώς και μεταξύ των διαθέσιμων χρωμάτων. Στη συνέχεια μπορείτε να δοκιμάσετε τη θήκη που θέλετε να αγοράσετε, καθώς επίσης και να προσθέσετε το αντίστοιχο πορτοφόλι MagSafe, για να είστε σίγουροι ότι οπτικά το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει. Στο τέλος μπορείτε να αποθηκεύσετε τη φωτογραφία σας και να ονομάσετε το “δημιούργημα” σας.

Η ιστοσελίδα προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο μέσω Safari σε iPhone ή iPad και μπορείτε να μπείτε κάνοντας κλικ εδώ. Να θυμίσουμε βέβαια πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Apple προσφέρει στους χρήστες την εμπειρία να κάνουν mix-and-match τις επιλογές τους, καθώς υπάρχει εδώ και καιρό το αντίστοιχο Apple Watch Studio. Η εταιρεία πάντως φαίνεται να πιστεύει αρκετά στο συνδυασμό των iPhone 12 με τα αξεσουάρ MagSafe, αν και η παράλογη τιμή του πουγκιού του iPhone 12 δεν ξεπερνιέται εύκολα.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 9 Νοεμβρίου 2020 13:51

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.