Samsung Galaxy S11: Ίσως ανακοινωθούν στις 18 Φεβρουαρίου

, Samsung Galaxy S11: Ίσως ανακοινωθούν στις 18 Φεβρουαρίου

Η Samsung ετοιμάζεται σιγά σιγά για την επόμενη μεγάλη κυκλοφορία και φυσικά μιλάμε για τα τρία Galaxy S11 που αναμένεται να παρουσιαστούν τον Φεβρουάριο. Τώρα, σύμφωνα με μία νέα πληροφορία που αποκάλυψε ο γνωστός tipster, Ice Universe, ο Νοτιοκορεάτικος κολοσσός θα παρουσιάσει τα Galaxy S11e, S11 και S11+ στις 18 Φεβρουαρίου στο San Francisco.

Σύμφωνα με τον Ice Universe, η Samsung θα παρουσιάσει στο ειδικά σχεδιασμένο Unpacked event την οικογένεια Galaxy S11 καθώς και ένα foldable smartphone με μηχανισμό αναδίπλωσης τύπου clamshell.

Ας ρίξουμε όμως μία ματιά στα τέσσερα συνολικά smartphone που αναμένεται να παρουσιαστούν στο San Francisco.

Samsung Galaxy S11e, S11 και S11+

Ξεκινώντας από το μικρότερο της οικογένειας S11e, αναμένεται να δούμε ένα 6.2 ιντσών display τύπου AMOLED, ενώ τα S11 και S11+ θα έχουν οθόνη με μέγεθος 6.5 και 6.8 ίντσες αντίστοιχα. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης φημολογείται ότι θα ανέρχεται στα 120Hz. Εσωτερικά θα δούμε τον Snapdragon 865 που παρουσιάστηκε τις προηγούμενες ημέρες από την Qualcomm ο οποίος θα επιτρέψει καταγραφή βίντεο 8Κ ή τον Exynos 990 ανάλογα με την αγορά.

Όσον αφορά τον τομέα της κάμερας, το S11+ θα έχει πέντε συνολικά κάμερες οι οποίες αναμένεται να τοποθετηθούν στο ορθογώνιο πλαίσιο στην πάνω αριστερά γωνία με κύρια κάμερα στα 108MP. Την κύρια κάμερα θα συνοδεύουν μία ultra wide, μία telephoto με 2x optical zoom, μία periscope telephoto με 5x hybrid zoom καθώς και ένας αισθητήρας ToF. Πιθανόν, στα δύο μικρότερα αδέρφια να δούμε παρόμοια χαρακτηριστικά αντι όμως για πέντε συνολικά κάμερες να δούμε τέσσερις ή τρεις ανάλογα με το μοντέλο.

Όσον αφορά την μπαταρία το Galaxy S11e λέγεται ότι θα έχει μπαταρία με χωρητικότητα 4.000mAh και θα ακολουθούν τα S11 και S11+ με 4.500mAh και 5.000mAh αντίστοιχα.

Samsung Foldable Smartphone

, Samsung Galaxy S11: Ίσως ανακοινωθούν στις 18 Φεβρουαρίου

Οι πληροφορίες για αυτό το smartphone είναι ελάχιστες. Δεν γνωρίζουμε ούτε την ονομασία του smartphone ούτε και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Οι πληροφορίες λένε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα foldable smartphone με μηχανισμό αναδίπλωσης τύπου clamshell όπως το Motorola RAZR 2019 που ανακοινώθηκε τέλη Νοεμβρίου.

Το smartphone αυτό θα μπορούσε να έχει foldable display με μέγεθος 6.7 ίντσες. Εσωτερικά θα μπορούσαμε να δούμε επίσης flagship χαρακτηριστικά όπως τον Snapdragon 865 ή τον Exynos 990 εκτός και αν η Samsung αποφασίσει να κυκλοφορήσει το foldable smartphone της με mid-range χαρακτηριστικά για να κρατήσει όσο το δυνατόν χαμηλότερα την τιμή, με σκοπό να προσελκύσει περισσότερο κόσμο στην νέα αυτή τεχνολογία.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι οι παραπάνω πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί και καλό θα ήταν να είμαστε επιφυλακτικοί μέχρι την επιβεβαίωση τους.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.