Samsung Galaxy S11: Θα έχει μεγαλύτερη μπαταρία από τα S10+ και Note 10+

, Samsung Galaxy S11: Θα έχει μεγαλύτερη μπαταρία από τα S10+ και Note 10+

Απέχουμε περίπου δύο μήνες από την παρουσίαση των Samsung Galaxy S11 και στο διαδίκτυο εμφανίζονται ολοένα και περισσότερες πληροφορίες. Σύμφωνα με τελευταία είδηση, το απλό Samsung Galaxy S11 θα έχει μεγαλύτερη μπαταρία τόσο από το S10+ όσο και από το κορυφαίο Note 10+ της σειράς Note που παρουσίασε η Samsung τον Αύγουστο.

Πιο συγκεκριμένα το Galaxy S11 αναμένεται να έχει μπαταρία χωρητικότητας 4.500mAh σε σχέση με τα S10+ και Note 10+ τα οποία τροφοδοτούνται από μπαταρία χωρητικότητας 4.100 και 4.300mAh αντίστοιχα. Να υπενθυμίσουμε ότι αύξηση στην χωρητικότητα της μπαταρίας αναμένεται να σημειωθεί και στις άλλες δύο εκδόσεις S11e το οποίο θα έχει χωρητικότητα 4.000mAh αλλά και το S11+ το οποίο αναμένεται να έχει την μεγαλύτερη μπαταρία που έχει ενσωματώσει η Samsung σε flagship, αγγίζοντας τα 5.000mAh.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, φημολογείται ότι θα δούμε 6.7 ιντσών οθόνη τύπου Infinity-O με το punch hole στο κέντρο της οθόνης και ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz. Όσον αφορά την κάμερα αυτή θα έχει τετραπλή διάταξη, θα υποστηρίζει καταγραφή βίντεο 8K και θα τοποθετηθεί σε ένα ορθογώνιο πλαίσιο στην πάνω αριστερά γωνία της πλάτης του smartphone. Εσωτερικά θα βρούμε τον Snapdragon 865 ή τον Exynos 990 σε συνδυασμό με μνήμη RAM η οποία ίσως φτάνει τα 12GB.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.