iPhone 12: Νέα αναφορά για τις τιμές όλων των μοντέλων

, iPhone 12: Νέα αναφορά για τις τιμές όλων των μοντέλων

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένουμε η Apple να ανακοινώσει τα επερχόμενα iPhone 12. Ήδη γνωρίζουμε ότι θα υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά μοντέλα, με το iPhone 12 mini να έρχεται με οθόνη 5,4 ιντσών, τα iPhone 12 και 12 Pro με οθόνη 6,1 ιντσών και το Pro Max μοντέλο με οθόνη 6,7 ιντσών.

Ο leakster @a_rumors1111, ο οποίος μας είχε δώσει έγκυρες πληροφορίες για το event της Apple του Ιουνίου και όχι μόνο, μας δίνει τις τιμές των iPhone 12 για όλα τα μοντέλα και όλες τις εκδόσεις. Αναλυτικά, αυτές θα είναι οι τιμές των iPhone, σύμφωνα με τον leasker:

iPhone 12 mini (5.4”)
64GB – $649
128GB – $699
256GB – $799

iPhone 12 (6.1”)
64GB – $749
128GB – $799
256GB – $899

iPhone 12 Pro (6.1”)
128GB – $999
256GB – $1099
512GB – $1299

iPhone 12 Pro Max (6.7”)
128GB – $1099
256GB – $1199
512GB – $1399

Προφανώς δε μπορούμε να γνωρίζουμε αν είναι όντως αυτές οι τιμές των νέων μοντέλων ή όχι. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν OLED οθόνες σε όλα τα μοντέλα, A14 SoC και αισθητήρα LiDAR τουλάχιστον στο μοντέλο iPhone 12 Pro Max. Δυστυχώς δε θα δούμε 120Hz σε μοντέλο της σειράς, αν και ελπίζουμε αυτό να αλλάξει. Αν αυτές είναι όντως οι τιμές των νέων iPhone, πως σας φαίνονται;

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

37 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos2020

τουλάχιστον ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ για όλον τον πλανήτη που ζει σε οικονομική απόγνωση και lockdowns εν μέσω πανδημίας

και ιδίως για τη χώρα μας, που ΣΙΓΟΥΡΑ, αντί για μετατροπή ισοτιμίας, θα αλλάξει απλά το σύμβολο από δολ. σε ευρώ και θα βάλει και από πάνω καπέλο 200-300 ευρώ.

AtiX

Σταματήστε τα πάντα γιατί υπάρχει κορονοιος και φτώχια ξεχώντας το ΦΠΑ, είπε ο nikos του 2020 και ένιωσε καλύτερα από την αναπαυτική καρέκλα του…

Last edited 3 years πριν by AtiX
nikos2020

ΟΟΟΟΚ αν πιστεύεις ότι για τις τιμές εδώ, φταίει μόνο ο ΦΠΑ.

Και σίγουρα δεν περιμένω από την apple να σκεφτεί την κατάσταση της αγοράς αυτή την εποχή. Εδώ πάει στα δικαστήρια γιατί της ζητάνε μειώσει λίγο το 30% κέρδος της σε κάθε app που πνιγεί developers κ καταναλωτές. Έχουν και μετόχους να θρέψουν, ας μην είμαστε κ πλεονέκτες….

Last edited 3 years πριν by nikos2020
Chris_BMW

Εμένα σαν καταναλωτή πως ακριβως με πνιγεί το 30% χαράτσι που βάζει στην epic και την κάθε epic ?

nikos2020

Νομίζεις η κάθε epic χρεώνεται το 30% χαράτσι ?? Στον καταναλωτή το περνάει κατά μεγάλο ποσοστό.

Θα σου δώσω ένα αληθινό παράδειγμα.

In-app αγορά σε παιχνίδι (Gems of War) στο appstore κοστίζει 10,99€ και στο steam η ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ αγορά 9.99$ και πληρώνοντας σου αφαιρεί 8,53€.

Μάντεψε που ακριβώς σε πνίγει το 30% χαράτσι της apple.

AtiX

Φίλε μου Niko από πότε θα πρέπει να παίρνουμε θέση για τις συμφωνίες μεταξύ εταιριών που στην τελική και όλες οι εταιρίες το ίδιο κανουν και δεν θα δούμε και κανένα αποτέλεσμα την τσεπη μας?

nikos2020

Φίλε μου έχεις δίκιο για την τσέπη μας και θέση παίρνουμε, γιατί την αφορά ΑΜΕΣΑ.

Δες την απάντησή μου αμέσως πιο πάνω στο φίλο Chris_BMW.

Jim

Λες και η apple σου βάζει το μαχαίρι στο λαιμό να αγοράσεις καινούργιο iPhone. Χαχαχαχαχα. Αν δεν σου αρέσουν οι τιμές, χαρακτηριστικά ή ότι άλλο απλά μην το αγοράζεις. Εκτός αν είσαι από αυτούς πίσω απ’ το πληκτρολόγιο που γκρινιάζουν για να γκρινιάζουν.

John Real

Αχαχαχα, κινητο με βρεφικη οθονη 5.4 στα 700 ευρω….εκει που λες οτι επιασε πατο αυτη η εταιρεια δειχνει ξανα οτι το βαρελι δεν εχει πατο.

Chris_BMW

Για σένα υπάρχει το κινεζικό Xiaomi mi 10 (+κάποιο γράμμα της αγγλικής αλφαβήτου δεν θυμάμαι ) με την αντρική οθόνη lcd στα 650€ που με διαφορά είναι πιο έξυπνη επιλογή !

Και κινεζικό και lcd και 50€ κάτω ….

Anon

Τουλάχιστον εχει full hd ανάλυση και είναι 144hz(γιατί το ξεχνάτε αυτό) και όχι 800p που ειχε το iphone 11 και έκανε και 800+ ευρώ. Και πέρα από την πλάκα τα κινεζικά είναι τα πιο απροβληματιστα κινητά. Αλλά έτσι είναι, τα πρόβατα θα δώσουν 800+ ευρώ για lcd οθόνη χαμηλής ανάλυσης επειδή είναι iPhone

John Real

Εννοείται ότι το mi10T είναι 1.000.000 φορές καλύτερο κινητό. Το ότι είναι “Κινεζικό” όπως λες δεν παίζει κανένα ρόλο γιατί και τα iPhone με την ίδια λογική Κινέζικα είναι. Μάλιστα πίσω αν δεν το ξέρεις γράφουν “assembled in China” αφού τα φτιάχνει η Foxconn στην Κίνα.

Last edited 3 years πριν by John Real
Chris_BMW

Λογικά τότε και οι Mercedes που φτιάχνονται στην Κίνα είναι κινεζικές .
Αυτές που φτιάχνονται στην Αμερική αμερικανικές και υπάρχουν νομίζω και τουρκικές …
Η λογική του βαφτίσω κάτι με βάση του που συναρμολογείται ..

Επίσης το να μειώνεις κάτι γιατί δεν το γουστάρεις η γιατί δεν μπορείς να το αποκτήσεις και να το εξισώνεις (το λιγότερο στην περίπτωση σου ) με κάτι που είναι πιο ακριβό και ίσως και καλύτερο στο μυαλό σου για να πείσεις τον εαυτό σου γιαυτο έχει μελετηθεί από επιστήμονες google it για να το καταλάβεις .

Υ.Γ Γράψε λάθος γιατί ξέχασα πως βγάζεις 5000€ το μήνα .
Αλλά βλέπεις αυτό δεν πειράζει τον φίλο μπυ τον @Aiwnios ξέρεις γιατί ;;
Γιατί απλά κανένας δεν ασχολείται με κάτι που στο μυαλό του φαντάζει άπιαστο .
Όπως δεν θα ασχολούνταν κανένας αν το Nickname μου ήταν Chris_ferrari…
Όπως δεν θα ασχολούνταν κανένας με τον αδερφό μου αν είχα πει πως είναι αστροναύτης .

Το έχω ξανά πει 100 η αλεπού 101 τα αλεπουδάκια σε εμένα δεν έχει …

Aiwnios

Από την άλλη για σενα υπαρχει το μπρουτάλ ανδρικό iPhone 12 με το γυναικείο του design και τα παιδικά χαρακτηριστικά του που σύμφωνα με έγκυρες πηγές (αδερφός ανώτατο στέλεχος αρχιμηχανικων στη Mercedes) θα κάνει πάταγο τουλάχιστον παγκοσμίως.

Chris_BMW

Το ανδρικό πηγαίνει στον Γιάννη τον αληθινό που χαρακτηρίζει τις 5.4 Ιντζες παιδικές ..
Δεν παρεξηγώ όμως ! Όσα καταλαβαίνει κανείς από μια συζήτηση …
Όσον αναφορά τον αδερφό μου και τη δουλεια του τουλάχιστον αστείο να σχολιάζει κάποιος πίσω από ένα πληκτρολόγιο …

Last edited 3 years πριν by Chris_BMW
John Real

Ειναι πραγματικα θλιβερο να βλεπουμε ατομα τυφλωμενα τοσο πολυ απο την αγαπη τους για μια εταιρεια που να κανουν το ασπρο μαυρο. Το συγκεκριμενο κινητο εχει αντικειμενικα πολυ μικρη οθονη και μπαταρια και κοστιζει υπερβολικα λεφτα.
Τα υπολοιπα που λες οτι οποιος κανει κριτικη στην Apple ειναι γιατι δεν μπορει να τα αγορασει ειναι γελοια. Και εσυ δεν αγορασες την βαση οθονης Apple με 999 ευρω και τα ροδακια με 699 ευρω αρα με βαση την λογικη σου δεν εχεις να φας! Οταν ωριμασεις και γραφεις με λογικα επιχειρηματα μπορουμε να συζητησουμε.
Φιλικα παντως αλλαξε λιγο σταση γιατι το να ειναι καποιος χειροκροτητης μιας πολυεθνικης δεν δειχνει ουτε ευφυια ουτε παιδεια.

Last edited 3 years πριν by John Real
AtiX

Ρε φίλε πραγματικά με το κινητό ρακέτες θα παίξεις και πιστεύεις ότι οι 5,4 ίντσες είναι λίγες? Δεν θέλει όλος ο κόσμος τεράστια κινητά και κάποιοι προτιμάνε την χρηστικότητα της χρήσης με το ένα χέρι από το να χειρίζονται το κινητό ως δίσκος ταβερνιάρη…

Aiwnios

Support στον Chris_BMW από insomnia? Τόσο πολύ το έχει ανάγκη? Εδώ δεν έχει φωτό Αστερίξ?

Chris_BMW

Θλιβερό είναι να βλέπω άτομα να γράφουν ασυναρτησίες κάτω από κάθε άρθρο για την Apple.( πραγματικά χρίζει μελέτης από επιστήμονες )

Δεν έχω γράψει πουθενά κάτω από άρθρο που δεν με ενδιαφέρει ούτε έχω χλευάσει κάποιον για την οποια επιλογή του .

Όταν όμως προκαλούμαι με χαρακτηρισμούς και ειρωνεία η απάντηση μου θα είναι ανάλογη φίλε .

Ούτε τυφλωμένος είμαι με την apple ούτε οπαδός της φίλε .
Είμαι ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ.

Στη ζωή πάντα θα υπάρχει κάποιος καλύτερος από εσένα και πάντα θα υπάρχει κάτι καλύτερο το οποίο δεν μπορείς να το πάρεις .

Το να μειώνεις τον «καλύτερο» από εσένα και μένα και το «καλύτερο» που μπορεί να έχει κάποιος από σένα και μένα γιατί δεν μπορείς να το φτάσεις είναι η μεγαλύτερη ένδειξη κομπλεξισμού.

Φιλικά και από μένα

Υ.Γ Πίσω από την τιμή του 12 mini δεν βρίσκεται μόνο η οθόνη των 5,4 ιντσών και η μπαταρία .
Βρίσκεται το κόστος εξέλιξης ενός λειτουργικού ,το κόστος εξέλιξης του Face ID
( η Google από το pixel 5 το αφαίρεσε για να κρατήσει το κόστος χαμηλά )
Η σχεδίαση ,η αδιαβροχοποιηση ,η ασύρματη φόρτιση και τα υλικά κατασκευής .

John Real

Τα αλλα κινητα δηλαδη δεν εχουν ποιοτητα κατασκευης και ασυρματη φορτιση; Με αυτα που γραφεις εκτιθεσαι.

Aiwnios

Έχουμε πάρει χαμπάρι εδώ και πολύ καιρό μέσα από το Techblog και insomnia τι ρόλο βαρας. Πόσο υποκειμενικός η αντικειμενικός (με το ρεαλιστής δακρύσαμε) είσαι. Έχουμε παρατηρήσει τις εξάρσεις σου όταν βγαίνει ένα καλό benchmark για την Apple και πως αντιδρας όταν βγαίνει κάτι άσχημο. Πώς βλέπεις μια άσχετη στατιστική μελέτη και πώς βλέπεις μια στατιστική μελέτη για την Apple. Εάν εσύ είσαι αντικειμενικός και ρεαλιστής τύφλα να έχουν οι original…όσο για τον brother εσύ τον έχεις χρησιμοποιήσει δεκάδες φορές πίσω από ένα πληκτρολόγιο για να στηρίξεις τα λεγόμενα σου (απλά αστείο). YΓ: το μυαλό καθενός αυτών που αναφέρεις στροφάρει πολύ περισσότερο απο το iq των Apple funs αθροιστικά. Το άπιαστο τους εντυπωσιάζει ενώ το κοινό τους απογοητεύει. Σκοτίστηκαν αν το nickname σου είναι bmw ή ford και αν ο αδερφός σου δουλεύει στην Mercedes ή στην Nasa. Μας ενδιαφέρει πως χρησιμοποιούνται όλα αυτά. Επίσης ποιος σου είπε ότι το να δουλέψεις στην Mercedes δεν είναι το ίδιο άπιαστο για μερικούς όσο το να γίνεις αστροναύτης? Ασχολούμαστε μαζί σου για την λέξη “ψύχωση” που έχεις. Γκουκλαρέ την να δεις πόσα κοινά συμπτώματα έχεις μαζί της. Πάρε και τους αρχιμηχανικούς της Μερσέντες μήπως έχουν κάνα καλό ψυχολόγο να σου προτείνουν (ή… Συνέχεια »

Chris_BMW

Έχετε πάρει χαμπάρι ποιοι ;;;

Γελάω όταν χρησιμοποιείται ο πληθυντικός από εγωιστές σαν και εσένα για να ενισχύσουν την άποψη τους πάνω σε κάτι που λένε !

ΞΑΝΑ γράφω

100 η αλεπού 101 τα αλεπουδάκια σε μένα δεν έχει

Υ.Γ ψύχωση έχεις εσυ και οι λοιποί που χρίζουν επιστημονικής μελέτης όταν σε κάθε άρθρο που γράφει Apple βγάζουν τα κόμπλεξ και τα εσώψυχα τους .
Εγώ σε άρθρο που ΔΕΝ με ενδιαφέρει δεν έχω σχολιάσει ποτέ μου ΟΥΤΕ έχω προσβάλει κάποιον για την επιλογή του .

Όπου βλέπεις σχόλιο μου σε άρθρο της apple είναι για να απαντήσω στις αρλούμπες που γράφουν όμοιοι σου .

Υ.Γ 2 Μάθε πως γράφετε το “Apple fan” και μετά πάρε θέση για iq ..
Πιπίλα το έχετε κάνει ακόμα να μάθετε πως γράφεται …

Last edited 3 years πριν by Chris_BMW
Aiwnios

Έχεις γράψει πολλές φορές σε άρθρα εκτός Apple εκτός και αν είσαι και διπολικος. Κάνε ένα search περί android, επεξεργαστές sd και πολλά άλλα άρθρα εκτός Apple που γράφεις μόνο και μόνο για να ικανοποιήσεις τη ψύχωση σου. Ψιτ? Στην πουτ@@@α που@@@νιές δεν έχει…δεν είμαι χθεσινός. Γνωρίζω τις αρλουμπες σου. Έχω δει να τα βάζεις ακόμα και με τους αρθρογράφους. Γι αυτό άσε τα αλεπουδακια…άσε τα ανδρικά…και γύρνα πίσω στο τέρμα σου.

Chris_BMW

Τρικυμία εν κρανίο…

Αρλούμπες η σύγκριση ios με Android στο Antutu όταν το ίδιο σου λέει πως δεν υφίσταται ..

Τι σου εξηγώ τώρα ..

Υ.Γ Μάθε να μην χαρακτηρίζεις πίσω από πληκτρολόγια

Aiwnios

“Μάθε να μην χαρακτηρίζεις πίσω από πληκτρολόγια”.
Μάθε να δέχεσαι τις απόψεις των άλλων ακόμα και αν δεν ασπάζονται την Apple.
Γουγκλαρε Chris_BMW και techblog.gr να δεις τι σου βγάζει. Κάνε μια αυτογνωσία και μετά έλα να μου πεις για τον σχολιαστή του καναπέ και του πληκτρολογίου, τον ρεαλισμό και την πραγματικότητα. Δεν απέχεις ιντσα από τον ιωαννης_jb, τον dj_tiesto (πολύ θα ήθελε) και άλλους πολλούς.
Αυτόν που είδα να κρίνει με χαρακτηρισμό ανδρισμού ήσουν εσένα για τον John real. Τι? Σε εκνεύρισε που λέει ασυναρτησίες? Δεν μπορείς να τις ακούς ή δεν τις δέχεσαι?
Για πες μας Chris…γκουγκαλα Chris_BMW και techblog.gr και μου έβγαλε μέσα στα εκατοντάδες σχόλια σου ένα από τα πολλά που έχεις σχολιάσει όπως αυτό εδώ:
https://techblog.gr/software/25-ek-android-smartphone-molynthikan-apo-malware/
Εξήγησε μας τη λέξη σουρωτήρι? Μήπως δεν την έχω γράψει σωστά και έχω κάνει κάποιο ορθογραφικό αυτή τη φορά ώστε να αποπροσανατολιστεί ο αναγνώστης? Όπως βλέπω στα σχόλια του άρθρου υπέπεσες και εσύ σε ορθογραφικό που το απέδωσες στο t9? Τι συμπεράσματα να βγάλουμε για το iq μιας που συσχέτισες τα ορθογραφικά με το iq? Ή μήπως να συσχετίσουμε το iq με κάποιον που δεν ξέρει να χρησιμοποιεί το autocorrect στο iPhone?

Σπυρος

Αυτοι που ταχουν ας τα σκάσουν τα .μπατιρια xiaomi

Γεωργιάδης Ιωάννης

Φίλε, εγώ που δεν είμαι μπατίρι στην Xiaomi θα τα σπρώξω. Με πόσο φορτίζουν αυτές οι σαβουρες της apple ( μήπως έχουμε τίποτα εκρήξεις με τον φορτιστή του mi 10 pro)? Περιμένοντας το mi mix 4…

Alex

το θεμα είναι τι προσφέρει , θα αξίζει τα 760 ευρώ το μίνι ? με 5.4 οθόνη ? ειμαστε στο 2020 απο οτι βλέπω κατω δεξιά στην οθόνη μου , θες τουλάχιστον 6 ίντσες οθόνη , προσωπικά 6.7 οπότε πας χιλιάρικο και πανω , νομίζω ειναι παγίδα το μίνι φοβάται τον ανταγωνισμό που προσφέρει πολλά σε αυτη την τιμή αλλά δεν θα παρει τίποτα απ αυτην την κατηγορία τιμής , οτι παρει απ το κοινό του χιλιάρικου

AtiX

Φαντάζομαι ότι οι πωλήσεις του XR πρόπερσι και του 11 πέρσι απαντάνε στο αν και τι φοβάτε το εισαγωγικό μοντέλο της apple…

Bouss

Εσύ θέλεις τουλάχιστον 6 ίντσες. Για μένα που ακόμα είμαι με το πρώτο SE περιμένοντας κάτι σε μικρό μέγεθος το 12 μίνι είναι όαση.

Vladimiros

Αληθεια ακομα 64GB βαζουν? που θα γεμισει σε 2-3 μηνες η μνημη…τραγικη εταιρια πραγματικα

John Real

Οι υπευθυνοι της Apple ειναι γνωστοι φραγκο φονιαδες , εδω πηραν οτι ειχε περισεψει απο το iphone 6 και εβγαλαν το iphone se με specs της πλακας και καταργουν τους φορτιστες απο την συσκευασια , στην μνημη θα κολησουν νομιζεις;

Ελένη

Εγώ, πάντως, πήρα το 6s-32gb, σε χρυσό χρώμα, πριν 2 μήνες, 140€ και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Και μηλαράκι χρυσό έχω να βλέπω και στα στόρις του ίνσταγκραμ γράφω με όλες τις γραμματοσειρές κανονικά (χαχαχαχαχα) και την δουλειά του την κάνει μια χαρά σε όλα του! Δέχτηκε και αναβάθμιση με τα τελευταία iOS14.0.1. Οπότε, ακόμα καλύτερα! Όταν είχε πρωτοβγεί, το 2015 ή 2016, πόσο να έκανε; 1000€;; 😀 Δεν τρελαίνομαι να έχω το πιο νέο κινητό που υπάρχει και να ‘ναι του χιλιάρικου και πάνω, πρώτον γιατί δεν τα έχω, δεύτερον και να τα είχα θα προτιμούσα να τα αξιοποιήσω αλλιώς για τις καθημερινές μου ανάγκες και να βοηθήσω και κάποιον που έχει ανάγκη. Άσε που άμα το έχανα ή μου έσπαγε θα τα έκλαιγα μετά… Πάντως, αυτό που έχω προσέξει είναι ότι, η εταιρία, για το κάθε καινούριο μοντέλο iPhone που βγάζει, κυρίως εστιάζει στο να υπάρχουν ακόμα καλύτερα χαρακτηριστικά στην κάμερα και στην εικόνα από όλα τα προηγούμενα μοντέλα. Στα υπόλοιπα δεν υπάρχει και «τρελή» εξέλιξη… Στην τελική, δεν αγοράζεις κινητό αλλά μια ακριβή φωτογραφική μηχανή με την οποία μπορείς να πάρεις και τηλέφωνο! 😀 Άρα, όταν πέσουν οι τιμές των υπολοίπων σε 2-3 χρόνια, τα ξαναλέμε… 😉 ΥΓΡ.… Συνέχεια »

SUPS 👨‍⚖️

Εγω πηγα προχθες στο φεγγαρι και ηταν τελεια!Μιλαμε για καταπληκτικη θεα!!

Κώστας Βλαχάκης

Βρε παιδιά, σας το ζητάω συνέχεια, μην χρησιμοποιείτε χαρακτηρισμούς και μην προσβάλλεται τους συνομιλητές σας. Δεν μπορούμε να συμφωνούμε όλοι με την ίδια άποψη.

SUPS 👨‍⚖️

Οσο δεν ελεγχονται τα σχολια πριν δημοσιευτουν αυτο θα γινεται παντα..

Κώστας Βλαχάκης

Δεν πρόκειται να βάλουμε έλεγχο πριν. Φροντιστε να μην τσίμπατε και απαντάτε και όταν τα βλέπουμε θα τα σβηνουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.