iPhone 12: Νέα dummies επιβεβαιώνουν τον σχεδιασμό

, iPhone 12: Νέα dummies επιβεβαιώνουν τον σχεδιασμό

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες η είδηση για την έλλειψη του φορτιστή από το πακέτο αγοράς των επερχόμενων iPhone να έχει τραβήξει τα περισσότερα βλέμματα, όμως η ανάπτυξη της συσκευής έχει ολοκληρωθεί και μάλιστα η Apple θα προσφέρει οικονομικές επιλογές στη σειρά της, με φορτιστή ή χωρίς.

Η ιστοσελίδα MacRumors κατάφερε να εξασφαλίσει τρία dummies των επερχόμενων μοντέλων, δείχνοντας μας τα μεγέθη τους αλλά και τη νέα σχεδίαση. Μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί το μικρότερο μοντέλο της σειράς, καθώς με οθόνη 5,4 ιντσών και ελάχιστα bezel είναι αρκετά μικρότερο ακόμα και από το iPhone SE 2020, οπότε οι λάτρεις των compact συσκευών ίσως βρουν την ιδανική λύση για αυτούς.

, iPhone 12: Νέα dummies επιβεβαιώνουν τον σχεδιασμό

Από την άλλη, τα βασικά iPhone 12 θα έχουν μόνο 2 κάμερες, όπως είχε γίνει και με το βασικό μοντέλο iPhone 11. Τα δύο Pro μοντέλα, το από των 6,1 ιντσών και το Max στις 6.7 ίντσες, θα εξοπλίζονται με τρεις κάμερες. Σχεδιαστικά, τα νέα iPhone θα μοιάζουν πολύ στο iPhone 4, με flat πλαϊνά αλουμινίου και πλάτη από γυαλί, με τις συσκευές να διατηρούν το camera bump των iPhone 11 Pro.

Τέλος, για ακόμα μία φορά επιβεβαιώνεται η χρήση θύρας lightning και όχι Type-C, κάτι που μας κάνει να αναρωτιόμαστε, καθώς όλα τα νεότερα iPad έχουν πλέον μεταβεί σε Type-C. Δε γνωρίζουμε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τις συσκευές, πέραν του ότι όλα τα φετινά μοντέλα θα εξοπλιστούν με οθόνες AMOLED, χωρίς να είναι βέβαιη η χρήση των 120Hz στην οθόνη.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.