iPhone 12: Τελικά θα έχουν οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz;

, iPhone 12: Τελικά θα έχουν οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz;

Οι μέχρι σήμερα πληροφορίες ήθελαν κάποια, αν όχι όλα, τα επερχόμενα μοντέλα της σειράς iPhone 12 να έχουν OLED οθόνες και ρυθμό ανανέωσης 120Hz, όπως τα περισσότερα flagship δηλαδή του 2020. Όμως, νέες πληροφορίες αναφέρουν πως ίσως τελικά δε δούμε high refresh rate στις νέες συσκευές.

Σύμφωνα με τον ιδρυτή και CEO της Display Supply Chain Consultants (DSCC), Ross Young, κανένα από τα επερχόμενα μοντέλα iPhone 12 δε θα έχει οθόνη 120Hz. Οι πηγές του Young αναφέρουν πως η Apple ναι μεν σχεδιάζει να προσφέρει 120Hz στα iPhone, όχι όμως στα φετινά μοντέλα, αλλά στα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν το 2021. Ταυτόχρονα, ο Young παρέθεσε τη λίστα με τα φετινά smartphone που θα έχουν οθόνες με high refresh rate.

, iPhone 12: Τελικά θα έχουν οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz;

Εδώ βέβαια ξεκινάει το παράδοξο, καθώς η επιβεβαίωση για τα 120Hz ήρθε από τον γνωστό leakster Ice Universe. Τόσο ο Young όσο και ο Ice Universe έχουν μία εξαιρετική πορεία στο να μας δίνουν έγκυρες πληροφορίες για επερχόμενα smartphone και είναι η πρώτη φορά που οι δύο αυτές πηγές μας αναφέρουν εντελώς διαφορετικές πληροφορίες.

Όπως και να έχει, αυτά που γνωρίζουμε για τα επερχόμενα iPhone είναι πως θα έρθουν σε τέσσερα μεγέθη. Το απλό iPhone 12 θα έχει οθόνη 5,4 ιντσών, με το Max μοντέλο να φτάνει τις 6,1 ίντσες, ενώ αντίστοιχα τα iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max θα έχουν οθόνες 6,1 και 6,7 ιντσών. Επίσης, αν αληθεύουν οι φήμες, η Apple δε θα συμπεριλάβει στο κουτί ούτε φορτιστή ούτε ακουστικά.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φωτης

Θα έχει τουλάχιστον καλώδιο στο κουτί?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone 12

Phone 12: Η Γαλλία εγκρίνει την ενημέρωση λογισμικού της Apple

Η ενημέρωση λογισμικού της Apple για τα iPhone 12 στη Γαλλία εγκρίθηκε από τις ρυθμιστικές αρχές, μετά την αναστολή των πωλήσεων στη χώρα.

Business Apple Fortnite

Epic Games: Απολύει το 16% του προσωπικού της

H Epic Games, η εταιρεία πίσω από το Fortnite, απολύει το 16% του προσωπικού της εν μέσω της δικαστικής διαμάχης με την Apple.

Business Apple Bing featured

Η Microsoft σκέφτηκε να πουλήσει το Bing στην Apple το 2020

Το 2020, η Microsoft σκέφτηκε να πουλήσει τη μηχανή αναζήτησης Bing στην Apple, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg.

Business Apple Apple Car featured

Apple Car: Θα το δούμε ποτέ;

Πολλή συζήτηση γίνεται τα τελευταία χρόνια για το Apple Car και τα τελευταία νέα για το πλήρως αυτόνομο όχημα δεν είναι ενθαρρυντικά.