iPhone 12: Τελικά θα έχουν οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz;

, iPhone 12: Τελικά θα έχουν οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz;

Οι μέχρι σήμερα πληροφορίες ήθελαν κάποια, αν όχι όλα, τα επερχόμενα μοντέλα της σειράς iPhone 12 να έχουν OLED οθόνες και ρυθμό ανανέωσης 120Hz, όπως τα περισσότερα flagship δηλαδή του 2020. Όμως, νέες πληροφορίες αναφέρουν πως ίσως τελικά δε δούμε high refresh rate στις νέες συσκευές.

Σύμφωνα με τον ιδρυτή και CEO της Display Supply Chain Consultants (DSCC), Ross Young, κανένα από τα επερχόμενα μοντέλα iPhone 12 δε θα έχει οθόνη 120Hz. Οι πηγές του Young αναφέρουν πως η Apple ναι μεν σχεδιάζει να προσφέρει 120Hz στα iPhone, όχι όμως στα φετινά μοντέλα, αλλά στα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν το 2021. Ταυτόχρονα, ο Young παρέθεσε τη λίστα με τα φετινά smartphone που θα έχουν οθόνες με high refresh rate.

, iPhone 12: Τελικά θα έχουν οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz;

Εδώ βέβαια ξεκινάει το παράδοξο, καθώς η επιβεβαίωση για τα 120Hz ήρθε από τον γνωστό leakster Ice Universe. Τόσο ο Young όσο και ο Ice Universe έχουν μία εξαιρετική πορεία στο να μας δίνουν έγκυρες πληροφορίες για επερχόμενα smartphone και είναι η πρώτη φορά που οι δύο αυτές πηγές μας αναφέρουν εντελώς διαφορετικές πληροφορίες.

Όπως και να έχει, αυτά που γνωρίζουμε για τα επερχόμενα iPhone είναι πως θα έρθουν σε τέσσερα μεγέθη. Το απλό iPhone 12 θα έχει οθόνη 5,4 ιντσών, με το Max μοντέλο να φτάνει τις 6,1 ίντσες, ενώ αντίστοιχα τα iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max θα έχουν οθόνες 6,1 και 6,7 ιντσών. Επίσης, αν αληθεύουν οι φήμες, η Apple δε θα συμπεριλάβει στο κουτί ούτε φορτιστή ούτε ακουστικά.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φωτης

Θα έχει τουλάχιστον καλώδιο στο κουτί?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.