iPhone 12: Όλα όσα γνωρίζουμε για τα επόμενα Apple smartphones

, iPhone 12: Όλα όσα γνωρίζουμε για τα επόμενα Apple smartphones

Η Apple αναμένεται προς το τέλος του έτους, να παρουσιάσει τα επόμενα flagship smartphone τα οποία πιθανόν θα ακούνε στο όνομα iPhone 12. Πιο συγκεκριμένα, οι αναλυτές υποστηρίζουν ότι η Apple το 2020 θα φέρει δύο iPhone “απλά” και δύο Pro μοντέλα, εκ των οποίων το ένα θα λέγεται σκέτο Pro ενώ το άλλο Pro Μax.

Σχεδιασμός

Τα μοντέλα αυτά θα έχουν διαφορές σε όλα τα τους χαρακτηριστικά, ας ξεκινήσουμε όμως από τον σχεδιασμό. Όπως δείχνουν τα στοιχεία, τα iPhone 12 θα έχουν παρόμοιο σχεδιασμό με τα iPad Pro. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα δούμε γωνίες αντί καμπύλες. Παρόμοιο σχεδιασμό είχαν και τα iPhone 5.

, iPhone 12: Όλα όσα γνωρίζουμε για τα επόμενα Apple smartphones

Οθόνη

Το panel κάθε iPhone 12 φημολογείται ότι θα είναι τύπου OLED ωστόσο θα υπάρχει αισθητή διαφορά στο μέγεθος. Η πιο φθηνή έκδοση θα έχει οθόνη των 5.4 ιντσών ενώ ένα ακόμη “απλό” iPhone 12 θα έχει οθόνη των 6.1 ιντσών. Η απλή Pro έκδοση θα έχει επίσης οθόνη 6.1 ιντσών ενώ το κορυφαίο iPhone 12 Pro Max θα έχει οθόνη των 6.7 ιντσών. Προς το παρόν, παραμένει άγνωστο αν η Apple θα αυξήσει τον ρυθμό ανανέωσης στα 90 ή 120Hz.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η Apple θα προβεί και στην αλλαγή του notch το οποίο φημολογείται ότι θα έχει μικρότερο μέγεθος σε σχέση με τα iPhone 11, iPhone XS και iPhone X.

Χαρακτηριστικά

Εσωτερικά θα βρίσκεται ο A14 Bionic σε συνδυασμό με τουλάχιστον 4GB μνήμη RAM μιας και η Apple αύξησε την χωρητικότητα της στα iPhone 11. Φυσικά, τα νέα iPhone θα τρέχουν το iOS 14 το οποίο λογικά θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή τους επόμενους μήνες.

, iPhone 12: Όλα όσα γνωρίζουμε για τα επόμενα Apple smartphones

Κάμερα

Στον τομέα της κάμερας, τα δύο iPhone 12 θα έχουν δύο κάμερες ενώ οι Pro εκδόσεις λέγεται ότι θα έχουν τουλάχιστον τρεις όπως ακριβώς συμβαίνει και στα iPhone 11 Pro και 11 Pro Max. Επιπλέον, οι πληροφορίες δείχνουν και την ενσωμάτωση του LiDAR sensor που εξόπλισε το iPad Pro 2020 ωστόσο αυτός δεν γνωρίζουμε αν θα υπάρχει και στα δύο Pro μοντέλα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Εγώ που κοιτάω πολύ συχνά leaks από αξιόπιστα site του εξωτερικού αλλά και από τον min chi kuo. Έχω δει πως θα έχει δακτυλικό αποτύπωμα κάτω από την οθόνη με την ultrasonic τεχνολογία, ProMotion τεχνολογία (120hz refresh rate) και μπορεί να έχει 6gb ram.
Δεν αναφέρθηκε επίσης κάτι πολύ σημαντικό που είναι πως ο A14 θα είναι στα 5nm όπου είναι πολύ σημαντικό άλμα για την τεχνολογία. Στον τομέα της κάμερας το ίδιο το techblog.gr έχει κάνει αναφορές σε πολλά άρθρα του για 64mp camera που δεν το έχω ακούσει από πουθενά άλλου, αλλά για να το γράφατε εσείς σε αλλά άρθρα θα έπρεπε να το αναφέρετε και σε αυτό. Τέλος, είναι σίγουρο πως τα νέα iPhone θα υποστηρίζουν 5g, αυτό έπρεπε να το γράφατε στο άρθρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.