iPhone 12: Θα έχουν παρόμοιο σχεδιασμό με τα iPad και μικρότερο notch

, iPhone 12: Θα έχουν παρόμοιο σχεδιασμό με τα iPad και μικρότερο notch

Νέα αναφορά του γνωστού αναλυτή Ming-Chi Kuo έρχεται στα φώτα της δημοσιότητας σύμφωνα με την οποία η Apple θα αλλάξει τον σχεδιασμό των iPhone 12 τα οποία θα μοιάζουν ελαφρώς με το iPhone 5 αλλά και τα iPad Pro. Πιο συγκεκριμένα, ο αναλυτής υποστηρίζει ότι τα νέα iPhone θα έχουν flat οθόνη. Όπως έχουμε συνηθίσει εδώ και μερικά χρόνια, τα iPhone X, XS και 11 έχουν notch του οποίο το μέγεθος μάλλον θα μειωθεί στα επόμενα smartphone.

Επιπλέον, αντί για frame με στρογγυλές άκρες τα νέα iPhone θα έχουν γωνίες και θα μοιάζουν με αρκετά με το νέο iPad Pro που κυκλοφόρησε το προηγούμενο διάστημα καθώς και με προηγούμενα smartphone της σειράς όπως είναι το iPhone 5 και το iPhone 4.

, iPhone 12: Θα έχουν παρόμοιο σχεδιασμό με τα iPad και μικρότερο notch

Το προηγούμενο διάστημα, κυκλοφόρησε μία πληροφορία η οποία υποστηρίζει ότι τα iPhone 12 Pro θα έχουν νέο σχεδιασμό στον τομέα της κάμερας και έναν LiDAR αισθητήρα ο οποίος βρέθηκε στο iPad Pro 2020. Ο Kuo αναφέρεται και αυτός στον LiDAR αισθητήρα πράγμα που σημαίνει ότι ίσως η Apple μεταφερθεί το 2020 σε τετραπλή διάταξη στα κορυφαία της smartphone.

Τα iPhone που θα κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή προς το τέλος του έτους αναμένεται να είναι συνολικά τέσσερα και θα έχουν οθόνη που ξεκινάει από τις 5.4 ίντσες στην πιο απλή έκδοση και θα φτάνει έως 6.7 ίντσες στην κορυφαία Pro Max έκδοση.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.