iPhone 12: Render του εσωτερικού του κουτιού χωρίς τα παρελκόμενα

, iPhone 12: Render του εσωτερικού του κουτιού χωρίς τα παρελκόμενα

Με τα επερχόμενα iPhone 12, η Apple θέλει να κάνει αρκετές αλλαγές. Πέρα των θετικών αλλαγών, όπως η νέα εμφάνιση των επερχόμενων μοντέλων, η εταιρεία θέλε να αφαιρέσει σχεδόν όλα τα περιεχόμενα από το πακέτο, βγάζοντας το φορτιστή και τα ακουστικά.

Την παραπάνω αναφορά έκανε ο Ming-Chi Kuo, ο οποίος είναι εδώ και αρκετά χρόνια μία από τις πιο έμπιστες πηγές στις διαρροές περί των ακυκλοφόρητων iPhone. Η Apple φαίνεται να θέλει να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τις πωλήσεις των AirPods, αφαιρώντας ακόμα και τα απλά ακουστικά που πρόσφερε μέχρι και σήμερα, ενώ η κίνηση για την αφαίρεση του φορτιστή είναι ακόμα πιο αμφιλεγόμενη.

, iPhone 12: Render του εσωτερικού του κουτιού χωρίς τα παρελκόμενα

Αν δεν είχε πειστεί κάποιος μέχρι σήμερα, ο χρήστης Concept iPhone κοινοποίησε στο Instagram ένα render του εσωτερικού του πακέτου του iPhone 12, το οποίο μας δίνει μία πρώτη ματιά πολύ μικρότερο στο μέγεθος του νέου κουτιού που δε θα περιλαμβάνει τίποτα, πέραν του καλωδίου και του SIM-tray ejector. Η ιστοσελίδα αναφέρει πως αυτό το render προήλθε από πολύ έμπιστη πηγή, κάτι που δε γνωρίζουμε κατά πόσο αληθεύει.

Αν τα παραπάνω είναι αλήθεια, τότε οι νέοι αγοραστές iPhone θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ότι θα πρέπει να προμηθευτούν σχεδόν όλα τα παρελκόμενα της συσκευής, αν και οι παλαιότεροι χρήστες iPhone θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν των προηγούμενων μοντέλων. Εσάς πως σας φαίνεται αυτή η κίνηση; Σας επηρεάζει αρνητικά στην αγορά της συσκευής ή έχετε ήδη αρκετά παρελκόμενα που να μη σας ενδιαφέρουν τα καινούργια;

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos2020

Με κάποιο τρόπο πρέπει η apple να την πληρώσει, να καταλάβει κάποια στιγμή ότι οι πελάτες της ΔΕΝ είναι (όλοι) αιγοπρόβατα.

Προσωπικά σκεφτόμουν σοβαρά την μετακίνηση από το 8 plus (πλέον η μπαταρία του δείχνει τα χρονάκια της) στο 12.

Τώρα, με αυτή την ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΗ κίνηση να αφαιρέσει το φορτιστή απ’ τη συσκευασία (μίας επαναφορτιζόμενης συσκευής !!!!!!), ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ.

Anonymous

Ο φορτιστής του 8 Plus θα είναι συμβατός με το iPhone 12, όποτε αφού έχεις φορτιστή γιατί σε ενδιαφέρει τόσο πολύ ;

Nickolas

Προφανώς πριν πάρει το iPhone 12 θα πουλούσε το 8, οπότε λογικά θα έδινε και το φορτιστή, αρά ο ίδιος θα έπρεπε να πάρει ή το 5W που τον βρίσκεις φθηνά αλλά κάνει 3 ώρες να φορτίσει το κινητό ή κανα φορτιστή της προκοπής. Ακούγεται οτι το 12αρι θα υποστηρίζει 25W γρήγορη φόρτιση που σημαίνει για τον επίσημο της Apple κανα 50αρι χαλαρά, ελπίζω μόνο το καλώδιο που θα έχει στη συσκευασία να τον υποστηρίζει και να μη χρειάζεται και κανα έξτρα καλώδιο.

Thanos

Άλλαξε τη μπαταρία με 90ε και θα είσαι μια χαρά. Το 8 plus η κακιά apple θα στο αναβαθμίζει για ακόμα 3 με 4 χρόνια.

Dimitris

Καλό φαίνεται

chris

Ας χαλαρωσουμε λιγο…Εχω 3 φορτιστες σπιτι μου..Και ειμαι σιγουρος οτι δυσκολα θα βρεις σπιτι χωρις usb φορτιστη.. Παρ’ολα αυτα, θα ηθελα να κανουν μια γενναια μειωση της τιμης του βασικου της φορτιστη η apple, απ’την στιγμη που τον αφαιρουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS iPhone

iOS 18: Όλα τα νέα για την εφαρμογή Αριθμομηχανή

Η Apple, με το iOS 18, θα αναβαθμίσει αξιοσημείωτα την εφαρμογή Αριθμομηχανή και ετοιμάζει σημαντική ενοποίηση με την εφαρμογή Σημειώσεις.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X8 Ultra: Έρχεται λεπτό και με εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία

Η Oppo ετοιμάζει ήδη για το Find X8 Ultra, το οποίο θα είναι πιο λεπτό από τον προκάτοχό του, αλλά θα φέρει σημαντική βελτίωση στη μπαταρία.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9: Όλα τα μοντέλα της σειράς σε νέες εικόνες μαζί με τις προδιαγραφές της οθόνης

Η σειρά Google Pixel 9 αναμένεται να αποτελείται από τρία μοντέλα, το Pixel 9, το Pixel 9 Pro και το Pixel 9 Pro XL.