iPhone 12: Θα έχουν φορτιστή στο πακέτο αγοράς;

, iPhone 12: Θα έχουν φορτιστή στο πακέτο αγοράς;

Τα τέσσερα νέα iPhone 12 που αναμένεται να κυκλοφορήσει ο Αμερικανικός κολοσσός προς το τέλος του έτους λέγεται ότι δεν θα έχουν στο πακέτο αγοράς ένα ζευγάρι ενσύρματων ακουστικών. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα νέο iPhone 12 και δεν έχετε ακουστικά από το προηγούμενο τηλέφωνο σας, τότε θα χρειαστεί να αγοράσετε ξεχωριστά ένα ζευγάρι ενσύρματων ή ασύρματων ακουστικών.

Σύμφωνα με έναν αναλυτή από το Barclays, η νέα σειρά από smartphone που θα φέρει η Apple στην αγορά δεν θα έχει ούτε φορτιστή μέσα στο πακέτο αγοράς αλλά μόνο το καλώδιο ρεύματος. Με λίγα λόγια η αγορά ενός iPhone 12 θα προσφέρει μόνο το ίδιο το smartphone και κανένα απαραίτητο εξάρτημα για την χρήση του τηλεφώνου.

Επιπλέον, αναφορά γίνεται και στην απουσία των EarPods, πληροφορία την οποία αποκάλυψε ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι η Apple ξεκίνησε την μόδα των smartphone χωρίς audio jack με το iPhone 7 και του notch με το iPhone X το οποίο υιοθετήθηκε από πολλές εταιρείες της αγοράς.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
varatasis

Απλά γελάνε και οι πέτρες. Οκ άμα γίνει αυτό τέρμα απαράδεκτοι θα είναι. Η μόδα ξεκίνησε από τα airpods pro που αγόρασα που είχε μέσα μόνο το καλώδιο.
Δλδ θα δώσεις ένα τσουβάλι λεφτά και δεν θα σου έχει τα βασικά για να λειτουργήσει το τηλέφωνο?

Tasos Spanos

Ας μην έχει μέσα ούτε το τηλέφωνο
Καλύτερα να λένε δώσε 1000€ και φύγε

Darth Fitilius

βασιλη παικταρα μου, η apple σε εχει αρμεξει οσο δε παει….figo edw….αν θες οπωςδηποτε να σκας τοσα λεφτα…samsung s20 ultra 5g η oneplus…εγω πηρα redmi note 9 pro και ηρεμησα….τα κανεις ολα με 230 ευρωπουλα…

nikos2020

Το “κακό” με την apple και τους ιδιοκτήτες των συσκευών της, είναι ότι έχει φτιάξει (και διατηρεί) ένα πολύ καλό, απλό αλλά κλειστό OS οικοσύστημα και οι περισσότεροι – ιδίως οι έχοντες σκάσει αρκετά σε αγορές εφαρμογών – δυσκολεύονται να το αποχωριστούν και να ξεκινήσουν (κάποιοι από την αρχή) αλλού.

Ακόμη και όταν απέναντι έχουμε (αντικειμενικά) πιο σύγχρονα και πιο ελκυστικά smartphones.

varatasis

Φίλε τώρα το κινητό σου δεν μπορεί να συγκριθεί με τα iPhone.
 
Από ποιότητα κατασκευής από κάμερα λειτουργικό υποστήριξη μεταπολιτική αξια? Είναι σε όλα ανώτερο.
 
Από εκεί κα πέρα όμως κάποιες τακτικές που κάνει είναι να γελάνε και οι πέτρες. Κακά τα ψέματα ότι βγάζει στην αγορά η apple απλά λειτουργεί όπως πρέπει.
 
Αλλά κάτσε να δούμε τι θα βγάλει και μετα κράζουμε

SUPS 👨‍⚖️

ΟΛΑ τα xiaomi εκτος των νεων ναυαρχιδων (mi 10 pro)εχουν πραγματικα ΑΘΛΙΕΣ οθονες.Χρωματα που δεν ανταποκρινονται ουτε στο ελαχιστο και αθλια αντιθεση που νααυρχιδες 4-5 ετων εχουν μακραν καλυτερη οθονη απο αυτα…
Μπαταρια που ειτε εχουν 4000mah η 5000mah βγαζουν με το ζορι μια μερα, αθλιο ui φακους της πλακας αλλα ναι ενταξει αυτος αισθανεται οτι εχει παρει κινηταρα με 230 ευρω.Το οτι στις ναυαρχιδες της samsung κ apple ακουλουθουνται φουλ καπιταλιστικες τακτικες δεν αναιρει το γεγονος οτι το μονο κοινο που εχουν μ τ υπολοιπα κινητα ειναι το γεγονος οτι παιρνουν τηλεφωνο και στελνουν sms.Απο κει κ περα ειναι γ τη χρηση το θελει ο καθενας το κινητο.Εγω αυτο που λεει θα το επαιρνα μονο για δευτερο κινητο ή εταιρικό.Σιγουρα παντως δεν θα εβγαινα να λεω παντου οτι εχω κινηταρα.

SUPS 👨‍⚖️

Θελω να πιστευω οτι εδω στην ΕΕ θα υπαρχει καποια νομοθεσια που να μην επιτρεψει τετοιο πραγμα.Γιατι μετα θα ακολουθησουν και αλλοι..

Paris

Η ιδια η ΕΕ ειναι που προωθει τετοιες πολιτικες για περιβαλλοντικους λογους.
Στοχος να μειωθουν τα ηλεκτρονικα αποβλητα.
https://www.pttl.gr/common-type-charger-for-electronic-devices-for-the-eu/
Αν αυτη η φημη περι φορτιστη ισχυει, υποψιαζομαι οτι το νεο iPhone θα ερθει με USB-C.

SUPS 👨‍⚖️

Μαλλον θα πρεπει να περιμενουμε τι ακριβως θα ψηφιστει για το θεμα αυτο…

Δημητρης

Το iPhone 13 θα έχει αποσπώμενη μπαταρία η οποία δεν περιλαμβάνετε στο πακέτο αλλά η apple θα μας δίνει διαφόρων ειδών μπαταρίες με διαφορετικούς χρόνους φόρτισης και διάρκεια ζωής.Στο 14 δεν θα έχει ούτε οθόνη στο πακέτο αλλά ο αγοραστής θα μπορεί να πάρει 3 διαφορετικών ειδών οθόνες με θαυμάσια ανάλυση , πάντως μην ανησυχείτε σύμφωνα με πληροφορίες έως το iPhone 18 έχει ασκηθεί βέτο ώστε το κουτί να περιέχει σασί και επεξεργαστή και σε mid range modular να μην ξεπερνάει τα 6500$.Μετα το iPhone 20 έχει γίνει γνωστό πως θα πρέπει η τιμή του τηλεφώνου όλου μαζί με φορτιστή να είναι σε επίπεδο μεσαίου αυτοκινήτου Tesla.
Υγ
Ενταξει πέρα από την πλάκα iPhone χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια αλλά το παρατραβάνε και εμείς τσιμπάμε.

The truth

Πουλήστε το κομμάτι κομμάτι λέω εγώ κλτρ κ να το συμορλογουμε εμείς σαν το pc.. Ρε δε γαα παλιό τσιφουτιδες

Dim Crete

Είμαι σίγουρος ότι επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή την εταιρεία αν πραγματικά συμβεί αυτό με τον φορτιστή δεν θα προχωρήσω ξανά σε αγορά iphone καθώς αν αγοράσεις οποιοδήποτε third party φορτιστή και το κινητό σου πάθει τίποτε θα σου πεί μετά το service ότι έγινε επειδή δεν το φόρτιζες με τον γνήσιο της Apple. Ουσιαστικά είναι ένας εκβιασμός για έξτρα χρήματα από τους καταναλωτές. Επίσης δεν μπορώ να γνωρίζω σίγουρα αλλά γιατί να μην θεωρήσω ότι στα καινούργια iphone τους έχουν βγεί προβλήματα σε θέματα φόρτισης και μπαταρίας και θέλουν με αυτό τον τρόπο να αποποιηθούν τις όποιες ευθύνες προκύψουν και μελλοντικά κάποια αποζημίωση. Ενημερωτικά έχουν γραφτεί τόνοι από άρθρα για το γεγονός ότι δεν υπάρχει βεβαιότητα λόγο της καραντίνας να προλάβουν τις ημερομηνίες όπου θα είναι έτοιμο το τηλέφωνο προς πώληση από τα εργοστάσια της Κίνας και η όποια βιασύνη μπορεί να έχει επισπεύσει διαδικασίες που αφορούσαν την ποιότητα και την ασφάλεια των συσκευών. Γενικά πιστεύω ότι για φέτος όχι μόνο για την Apple αλλά για όλα τις συσκευές που θα κυκλοφορήσουν, ο κόσμος θα πρέπει να περιμένει ένα διάστημα να δεί τί ελλατώματα θα βγάλουν κατά την χρήση τους και μετά να προχωρήσει σε αγορά. Έχουμε… Συνέχεια »

nikos2020

Με την πολιτική που ακολουθεί η apple τα τελευταία χρόνια (βρήκε ένα επιπλέον δυνατό κομμάτι εσόδων με τα airpods και… γυάλισε το μάτι της), θεωρώ κι εγώ σίγουρο ότι θα μας “επιβάλλει” νέους apple φορτιστές που και αυτοί θα μοσχοπουλιούνται υποχρεωτικά (λόγω στάμπας “third-party” accessory) και… έξτρα.

Και ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΕΕ, αλλιώς την κάτσαμε.

Last edited 3 years πριν by nikos2020
Agnostos13

Και του χρόνου δεν θα έχει ούτε θύρα φόρτισης…
Μάλλον το πάνε βήμα-βήμα!

ΑΝΔΡΕΑΣ

Καλημέρα και καλή εβδομάδα στους πιστούς χαμογελαστούς τυχερούς υπηκόους μας.
Οι υπόλοιποι ας προσέχατε. ΣΟΡΥ ΝΟΤ ΣΟΡΥ
Πάμε άλλη μια να το εμπεδώσετε .
Αυτά έχουν γραφτεί από εμένα αγαπητέ ακολουθε αγνωστε 13 . Η Λατρεμένη μας , με κάθε επισημότητα ανεβάζει το πρίμιουμ και εννοείται πως το αφαιρετικό στυλ στις συσκευασιες μας είναι γεγονός. less is more!! Αφού παραλάβεις και κάνεις unboxing το θηρίο μας, θα προσέρχεσαι στους προθαλάμους εξυπηρέτησης των APPLE STORES με χαμόγελο και προσμονη σαν πατρινός που έμπαινε στις νομαρχιακες του ΠΑΣΟΚ να ζητήσει ρουσφέτι,χαρη, διορισμό ,εξυπηρέτηση. ΓΙΑΤΙ ΧΑΡΗ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ που έστω κ after market έχετε την δυνατότητα να φορτίζετε σε κάθε παλιόμπριζα ,παλιορεύμα μη εξουσιοδοτημένου από εμάς, τα premium κυκλώματα μας!!
Παράκληση: Προσπαθείστε να μιμηθείτε εναν νεαρό βεσπάκια με τσιγκελωτό μουστακάκι που είδα το πρωί. Είχα αυτοκόλλητο apple όχι μόνο στο ρημάδι του, αλλά κ στο κράνος !!
Δάκρυσα και του έκανα σήμα επιβραβευσης !!
Apple rules και κόψτε την γκρίνια !!

Αλέξανδρος

σαν πατρινός που έμπαινε στις νομαρχιακες του ΠΑΣΟΚ να ζητήσει ρουσφέτι,χαρη, διορισμό ,εξυπηρέτηση.

Δεν περιγράφω άλλο…
Θεουλης
🤣🤣🤣

varatasis

Σου λέει να βάλω φορτιστή της πλάκας πάλι με 5W και να θέλει κανά τετράωρο να φορτίσει θα γελάνε και οι πέτρες.
Ο ταχυφορτιστής από την άλλη μου βγαίνει ακριβά για να τον δίνω δώρο!
Οπότε ας δώσω ένα σκέτο καλώδιο και ο καθένας ας το βάλει όπου νομίζει..

Oh hi Mark

Απο το iPhone 13 και μετα θα το αγοραζεις και θα ειναι μονο κουτι και οδηγιες. Το τηλεφωνο θα ειναι απλα μια ιδεα. Το χιλιαρικο ομως, χιλιαρικο. xDDDD

nikos2020

Πιστεύω ότι η νομοθεσία της ΕΕ θα πρέπει να προβλέπει κάτι σχετικό.

Ηλεκτρονική συσκευή που στηρίζει τη λειτουργία της σε επαναφορτιζόμενη μπαταρία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να πωλείται ΧΩΡΙΣ το φορτιστή της.

Όσο για τα ακουστικά,ΟΛΟΙ καταλαβαίνουμε που το πάει η apple… ζητάει 280 ευρώ για τα pro.

forneverarrow

Σωστά τα λες και σε αντίθετη περίπτωση πρέπει να αρχίσουμε να ανησυχούμε όλοι οι καταναλωτές! Είναι γεγονός ότι όσα εφαρμόζει η Apple τα λούζεται ολόκληρη η οικουμένη μέσα σε μια τριετία, τα παραδείγματα πολλά: headphone jack που πλέον θεωρείται ένδειξη φτώχειας αν μια συσκευή το φέρει, κατά την αποψη της Google για το Pixel 3a που το έχει γιατί απευθύνεται σε κοινό που δεν θα μπορεί να ξοδέψει για ασύρματα. Πλέον μέχρι και η Samsung το αφαίρεσε ενώ η LG αρχίσει να αφαιρε το DAC σαν πρώτο βήμα. Μετά χάθηκε και το adapter για τα ακουστικά από τη συσκευασία ενώ ακουστικα δεν προσφέρει καθόλου η Xiaomi αν δεν κάνω λάθος. Ο fast charger ήταν κάτι άγνωστο για συσκευασία iPhone ενω πλέον και στο Android σχεδόν κανένας φορτιστής in the box δεν φορτίζει με μέγιστη ταχύτητα.

Αν σταματήσει και η παροχή φορτιστή τουλάχιστον ας μας παρέχουν τη βαζελίνη δωρεάν!!!

nikos2020

Έτσι ακριβώς και ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Ρε apple…. άλλο απλός charger αντί για fast-charger κι άλλο ΚΑΘΟΛΟΥ charger !!!!!

Τι ετοιμάζεις ??? Ηλιακή μπαταρία ???

KnightRider

Πως μετά να μην γίνει κάποιος hater μετά από τέτοια συμπεριφορά ως προς τον καταναλωτή ???
Εδώ πριν λίγα χρόνια όταν πέφτανε τρολλ στο ότι σε λίγο δεν θα παρέχει ούτε φορτιστή έχει γίνει πραγματικότητα !!!

Last edited 3 years πριν by KnightRider
John

Αχαχαχα , μπραβο Apple , βαλε τους να πληρωνουν εξτρα για να κανουν κλησεις , να στελνουν μυνηματα , να μπαινουν στο facebook. Ξεφτιλησε τους τελειως…

Makis

Ακούγεται κάπως αλλά στην ουσία τίποτε δεν είναι. Πολλές συσκευές έχουμε αγοράσει και δεν είχαν φορτιστή μέσα και ας μην είχαν το κόστος των Apple. Εάν δε, μπορείς να το φορτίσεις με έναν των 10W, έχουμε στα σπίτια 2-3 από άλλες συσκευές, ακόμη έναν θέλετε; Έχουμε πήξει στους φορτιστές μέσα στα σπίτια. Καλά λέει η ευρωπαική ένωση.

John

10 watt φορτιστης; Αχαχαχα εδω το Xiaomi Note 9 pro των 250 ευρω και εχει 33 watt fast charging με φορτιστη στην συσκευασια εννοειται. Ξεφτιλα της Apple να δινει σαπακια φορτιστες,

Byron

Τουλάχιστον το ίδιο το κινητό θα είναι φθηνότερο..

John

Σιγα μην ειναι φθηνοτερο. Τον κουκο αηδονι θα πληρωσετε ως συνηθως.

ΦΩΤΗΣ

και χωρις φορτιστη η apple θα καταστρεψει κατι s20 ultra και note 20 ultra . Για πρωτη φορα θα ειναι το iphone φθηνοτερο απο το galaxy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.