iPhone 12: Πρωτότυπα υποδεικνούν την κυκλοφορία τεσσάρων μοντέλων

, iPhone 12: Πρωτότυπα υποδεικνούν την κυκλοφορία τεσσάρων μοντέλων

Η Apple προετοιμάζεται για την κυκλοφορία του iPhone 9 ενώ αργότερα μέσα στο έτος αναμένονται και τα νέα flagship iPhone που ίσως ακούνε στο όνομα iPhone 12. Οι νέες πληροφορίες για τα iPhone 12 συμφωνούν με προηγούμενες πηγές, οι οποίες έδειχναν την κυκλοφορία τεσσάρων iPhone αντί τριών αυτό το έτος. Ο Jon Prosser στο Twitter κυκλοφόρησε μία φωτογραφία η οποία αποκαλύπτει ότι, τα τέσσερα iPhone θα έχουν όλα 5G ενώ ταυτόχρονα θα ενσωματώνουν και ένα μικρότερου μεγέθους notch.

Η οθόνη των iPhone αυτών θα ξεκινάει από τις 5.4 ίντσες και θα φτάνει έως και τις 6.7. Πιο συγκεκριμένα, το πιο απλό iPhone 12 έχει κωδική ονομασία D52G θα έχει σώμα αλουμινίου, οθόνη 5.4 ιντσών, A14 Bionic που θα υποστηρίζει 5G καθώς και διπλή κάμερα στην πλάτη. Ελαφρώς πιο πάνω θα βρίσκεται ένα παρόμοιο iPhone με κωδική ονομασία D53G και οθόνη 6.1 ιντσών ενώ τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά θα παραμείνουν ίδια.

Οι Pro εκδόσεις τώρα θα έχουν οθόνη 6.1 και 6.7 ίντσες ενώ ο κωδικός της εκάστοτε έκδοσης θα είναι D53P και D54P. Αυτά τα δύο smartphone θα έχουν τετραπλή κάμερα στην πλάτη η οποία ίσως αποτελείται από κύρια κάμερα στα 64MP και δύο ακόμη κάμερες στα 12MP ενώ θα υπάρχει και ο LiDAR αισθητήρας που ενσωματώθηκε και στο iPad Pro 2020. Φυσικά, θα ενσωματώνουν A14 Bionic και θα υποστηρίζουν 5G. Τέλος, η Apple φημολογείται ότι αναπτύσσει ένα νέο σύστημα οπτικής σταθεροποίησης το οποίο δεν είναι γνωστό αν θα ενσωματωθεί σε όλα τα smartphone.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Να φανταστω το iphone 12 θα ειναι το se 2?

Makis

Μεγάλε τα έχεις μπλέξει…

SUPS 👨‍⚖️

χαχαχ μαλλον εχεις δικιο…θα βγαλουν μια συσκευη τωρα στις 4.7 ιντσες και τον Οκτωβρη θα βγαλουν κ αλλη συσκευη στις 5.4 ιντσες με μονη διαφορα τον επεξεργαστη??Τακτικες xiaomi huawei απο την apple… βγαζουμε αβερτα συσκευες να μαζεουμε τις χασουρες των ναυαρχιδων…

Bouss

Ελπίζω να μην κάνουν τη βλακεία και να μην βγάλουν μια κανονική pro στις 5.4 όπως έκαναν μέχρι τώρα. Μας έφαγαν το SE, ας μην φάνε και το μικρό pro. Δε θέλουμε όλοι τούβλα.

SUPS 👨‍⚖️

Απ οτι φαινεται η πιο μικρη εκδοση pro θα ειναι στις 6.1 ιντσες..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i