iPhone 12: Θα είναι ακριβότερο παρά την αφαίρεση παρελκόμενων;

, iPhone 12: Θα είναι ακριβότερο παρά την αφαίρεση παρελκόμενων;

Τις τελευταίες ημέρες γίνεται αρκετή συζήτηση με την αφαίρεση των παρελκόμενων από τις συσκευασίες των επερχόμενων iPhone 12. Στην αρχή η απουσία των ακουστικών δε φάνηκε να ταράζει τους καταναλωτές, όμως η απουσία και του φορτιστή ήταν αυτή που έφερε ένα κύμα αντιδράσεων.

Οι περισσότεροι υπέθεσαν ότι ο λόγος αφαίρεσης του φορτιστή ήταν για μείωση του κόστους, καθώς ήδη γνωρίζαμε ότι η αφαίρεση των ακουστικών αποσκοπεί σε αύξηση των αγορών των AirPods. Όμως, μία νέα αναφορά έρχεται να ταράξει τις ισορροπίες, καθώς σύμφωνα με τον γνωστό αναλυτικό Jeff Pu η τιμή του βασικού μοντέλου iPhone 12 των 5,4 ιντσών θα φτάσει τα 749 Δολάρια, αύξηση δηλαδή 50 Δολάρια σε σχέση με τη τιμή του βασικού iPhone 11.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με τον αναλυτή, η τιμή του iPhone 12 των 6,1 ιντσών, δηλαδή το ίδιο μέγεθος με το iPhone 11, θα κυμανθεί μεταξύ 799 και 849 Δολαρίων, αύξηση δηλαδή 100 με 150 Δολαρίων σε σχέση με πέρσι. Η αύξηση φαίνεται να οφείλεται στο γεγονός ότι η Apple θα προσφέρει σε όλα της τα μοντέλα οθόνες OLED και όχι LCD σε σχέση με πέρσι. Επίσης, όλες οι συσκευές θα έχουν υποστήριξη δικτύων 5G, το οποίο ανεβάζει και αυτό το κόστος.

Σύμφωνα πάντως με τον Pu, παρόλο που οι συσκευές θα είναι ακριβότερες και χωρίς κάποια, άλλα βασικά και άλλα όχι, παρελκόμενα, οι πωλήσεις δε θα επηρεαστούν, με τους καταναλωτές να δέχονται την αύξηση. Όσοι έχετε σκοπό να αγοράσετε τα νέα iPhone, συμφωνείτε με την αύξηση τιμής ή/και την απουσία παρελκόμενων;

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Το μήλο μια ζωή θα πουλάει πάντα κάτι ακριβότερο όσο περνάει ο καιρός και θα αφαιρούν πράγματα !!
Αφού ο κόσμος κάθεται και το ανέχεται και δεν αντιδρούν τότε καλά κάνει που τους κοροϊδεύει και το πλασάρουν ως “καινοτομία”

ΚΝ

Το IPhone Είχε το θετικό μέχρι τώρα ότι επαιρνες μια ποιοτικη κατασκευή, καλό λογισμικό και έχει υψηλής ποιότητας αξεσουάρ μαζί. Κοινώς το αγόραζες και για πολύ καιρό δε σε απασχολούσε τίποτα. Είχε μια λογική πολυτελείας ενος ισχυρού μπραντ πχ για άντρα σαν ένα ακριβό ρολόι και για μια γυναίκα σε ένα κόσμημα.
Όταν συμπεριφέρεσαι σαν φθηνιάρης χαλάς το μπραντ σου χωρις λογο. Καλυτερα να χρεώνει κατι παραπάνω και τα εχει μεσα όλα αυτα. Καποιος που δινει 1200 δεν θα τον πειράξει να δώσει 1400 για τα εχει ολα ….όμως θα τον πειράξει οταν πληρώνει κατι …να ειναι ημιτελές. Ειναι λογική φθηνιάρικη …που δεν αντιστοιχεί σε πολυτελές μπραντ.
ΥΓ. ελπιζω και αλλες εταιριες μην αρχίσουν αυτες τις χαζές σκέψεις

forneverarrow

Δεν διαφωνώ στα περισσότερα. Κατά τη γνώμη μου, φτηνιάρικο έγινε το iPhone από τη στιγμή που έπαψε να είναι “το” iPhone και έγινε “τα” iPhone (6 και 6 Plus και έπειτα). Τώρα θα βγάλει μαζί με το SE 4-5 μοντέλα στην αγορά, όλα ίδια με διαφορά την οθόνη… όσο ακριβά και να πουλήσει πάντα θα είναι γεμάτος ο τόπος iPhone. Προτιμώ να έχω Galaxy (ή κάποιο Android γενικά) με 512gb και 8 ram που τουλάχιστον είναι χρήσιμα κάπου και κοστίζουν όσο το πιο φτηνό iPhone 11 (πήρα το S10 Plus 512gb τον περασμένο Μάρτιο στα 799€, 50 λιγότερα από το iPhone 11 64gb). Τα brand στα κινητά κάποτε μου έκαναν κλικ, τώρα με την καμία! Προτιμώ να δώσω το χιλιάρικο για ένα καλό ρολογάκι Tissot που θα μου δώσει περισσότερο “κύρος” από οποιοδήποτε μήλο ή βατόμουρο που το έχει ο καθένας.

SUPS 👨‍⚖️

Συμφωνώ. Πάντως η αλήθεια είναι ότι με το θέμα τ φορτιστή φέτος γίνεται ήδη χαμός έξω ακόμα κ στις ΗΠΑ και το θεωρούν γελοίο. Τα ακουστικά δεν τους πείραξε γτ όλοι σχεδόν έχουν κάποια γενιά airpods ήδη αλλά φορτιστές που χαλάνε κόβονται πιο εύκολα το θεωρούν τραγικό να μην έχει στη συσκευασία.

Γιωργος 14 ετων

Μπραβο στην Apple , εβγαλε το φτηνο iphone se και πηγαμε εμεις οι φαν να παθουμε συγκοπη! Ευτυχως τωρα που οι τιμες θα αρχιζουν απο τα 999 ευρω θα το εχουν πολυ λιγοτεροι συμμαθητες μου στο Γυμνασιο. Θα πω στην γιαγια μου να μαζευει λεφτα απο την συνταξη της απο τωρα για να μου το παρει.

Apple1969

χαχχαχχαχαχαχαχαχαχα ωραίος! Ίδιος με εμένα.

SUPS 👨‍⚖️

Μετριο troll boomer !Μπορεις και καλυτερα!

stavag

Εαν αγοράσω το νεο IPHONE θα βρω στην συσκευασία τηλέφωνο η παει εξτρα?

John

Θα πληρώνεις και για την χρήση. Πχ άνοιγμα τηλεφώνου €1.99 , πραγματοποίηση κλήσης €2.99 , άνοιγμα Facebook €0.49 κτλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured iOS

iOS vs Android: Ποιο λειτουργικό σύστημα είναι πιο ασφαλές;

Πείραμα που διεξήχθη από δημοσιογράφο του Cybernews θέλει να δείξει ποια πλατφόρμα είναι πιο ασφαλής, το iOS ή το Android.

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Business AI Apple Tim Cook

Tim Cook: H Apple έχει πλεονεκτήματα στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη που θα τη διαφοροποιήσουν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε για το έργο της Apple σχετικά με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.