iPhone 12: Το 80% των panel θα το παρέχει η Samsung Display

, iPhone 12: Το 80% των panel θα το παρέχει η Samsung Display

Τα iPhone 12 λέγεται ότι θα κυκλοφορήσουν προς το τέλος του έτους και πιο συγκεκριμένα γύρω στον Νοέμβριο. Όλα τα νέα smartphone του Αμερικανικού κολοσσού θα έχουν OLED panel τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα προμηθευτεί η Apple από την Samsung, BOE και LG. Σύμφωνα τώρα με νέες πληροφορίες, η Samsung Display θα είναι ο κύριος προμηθευτής της Apple καθώς θα τροφοδοτεί το 80% των iPhone 12 με OLED panel. Το υπόλοιπο 20% θα μοιραστεί η LG Display και η BOE Technology.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Apple μεταφέρθηκε στις OLED οθόνες με τον ερχομό του iPhone X. Ωστόσο, ακόμη και με την κυκλοφορία των iPhone 11 υπήρχαν smartphone όπως το απλό iPhone 11 και το iPhone XR τα οποία εξοπλίζονταν με LCD panel.

Όπως γνωρίζουμε εδώ και καιρό, κάθε iPhone 12 από το πιο απλό το οποίο θα έχει οθόνη 5.4 ίντσες, μέχρι και το κορυφαίο iPhone 12 Pro Max των 6.7 ιντσών, θα έχει οθόνη OLED. Επιπλέον, τα επόμενα flagship smartphone θα έχουν νέο σχεδιασμό και έως τέσσερις κάμερες.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone iPhone 15 Pro

iPhone 16 Pro: Αναμένεται να έχει γυαλιστερό πλαίσιο από τιτάνιο

Νέα φήμη θέλει το iPhone 16 Pro duo να διατηρεί το πλαίσιο από τιτάνιο που είδαμε στο iPhone 15 Pro και στο Pro Max, αλλά με ένα twist.

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.