iPhone 13: Διαρροή renders δείχνει μικρότερο notch

Τα renders που εμφανίστηκαν στο Διαδίκτυο δείχνουν ότι θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές στο notch στο iPhone 13 σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Αλλαγές αναμένεται να υπάρχουν και στο κομμάτι της κάμερας στο μπροστινό μέρος.

Σε γενικές γραμμές, η σχεδιαστική φιλοσοφία που θα ακολουθεί το iPhone 13 Pro δεν αναμένεται να είναι πολύ διαφορετική από τα όσα είχαμε δει στο iPhone 12 Pro, με την εξαίρεση του μπροστινού notch. Στα renders βλέπουμε τους αισθητήρες του Face ID να είναι σε παράθεση ο ένας δίπλα στον άλλον και το ακουστικό να έχει τοποθετηθεί στην άκρη του πλαισίου.

, iPhone 13: Διαρροή renders δείχνει μικρότερο notch

Το notch εμφανίζεται σημαντικά μικρότερο σε μέγεθος στο νέο μοντέλο σε σχέση με το iPhone 12, με τη λογική του punch hole να περιμένει για μετά το 2022, ενώ οι φήμες θέλουν την Apple να τοποθετεί τους αισθητήρες του Face ID κάτω από την οθόνη στο μοντέλο που θα παρουσιάσει το 2023. Στο μοντέλο iPhone 13 Pro θα πρέπει να περιμένουμε ίδιο camera setup με το iPhone 12 Pro, αλλά δεν έχει γίνει ακόμα σαφές εάν θα έχουμε κάποια μεγάλη αλλαγή στους αισθητήρες.

Στην έκδοση 5G του iPhone 13 περιμένουμε την προσθήκη ενός Apple A15 Bionic chip, το οποίο και θα είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με την αρχιτεκτονική των 5 nm.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.