iPhone 13: Έτσι θα είναι ο σχεδιασμός του; [Renders]


Με τις πληροφορίες για το iPhone 13 να μας δίνουν ήδη μία καλή εικόνα από το τι να περιμένουμε, έχουμε και τα πρώτα renders για το νέο σχεδιασμό. Η ιστοσελίδα LetsGoDigital σε συνεργασία με το κανάλι Concept Creator μας δίνουν 3D renders από την επερχόμενη ναυαρχίδα της Apple.

Όπως έχουμε ήδη ακούει, εμφανισιακά το iPhone 13 (ή 12s) θα μοιάζει αρκετά με τα τωρινά μοντέλα, κάτι που μπορούμε να μαντέψουμε αφού το redesign έγινε μόλις. Αυτό που μπορεί να παρατηρήσει κάποιος είναι το μικρότερο (ή κοντότερο καλύτερα) notch, κάτι που ζητούν εδώ και αρκετό καιρό οι χρήστες και επιβεβαιώνουν ήδη αρκετοί leaksters.

iPhone 13, iPhone 13: Έτσι θα είναι ο σχεδιασμός του; [Renders]

Επιπλέον, βλέπουμε πως θα είναι το design των iPhone 13 Pro χωρίς τη θύρα lightning, κάτι που ακούγεται όλο και περισσότερο, τουλάχιστον για ένα μοντέλο. Κατά τα άλλα βέβαια, σχεδιαστικά τουλάχιστον, δε βλέπουμε κάποια άλλη διαφορά μεταξύ του τρέχοντος μοντέλου και του επόμενου.

Οι μεγαλύτερες αλλαγές που θα έρθουν όμως είναι αυτές που δε βλέπουμε. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι μεγαλύτερες αλλαγές θα έρθουν στο εσωτερικό. Πέραν της οθόνης των 120Hz που θα δούμε επιτέλους στο iPhone 13, αναμένεται και η ενσωμάτωση του αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη.

iPhone 13, iPhone 13: Έτσι θα είναι ο σχεδιασμός του; [Renders]

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
inblx

Θα του βάλουν ενα Α15 και θα το βαφτίσουν iPhone 13. φοβερό…

Jim

Ισχύει… όπως ισχύει κατά πάσα πιθανότητα ο Α15 θα πατάει στα αυτιά τον οποίων exynos & snapdragon των galaxy S22 και S23 (αν δεν αποφασίσουν να τα πουν κάπως αλλιώς για λόγους ψαρωματος)… που οριακά θα παλεύουν με τον Α14

Olether

‘Η και με τον Α13…. ναι, το ξερουμε οτι ειναι πιο δυνατοι. Αλλα τρεχουν 60Hz με χαμηλή αναλυση, με φουλ βελτιστοποίηση και in-house λειτουργικο. Και ακομα τα παιζουν στα ισα με τις android συσκευες. τι να το κανουμε το μεγαλο σκορ στο geekbench

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.