iPhone 13 Pro: Εμφανίζεται σε νέο concept video

To Conceptsiphone μας δίνει μία αναλυτική ματιά για το πώς θα μπορούσε να είναι το iPhone 13 Pro με το Apple A15 chipset. Εννοείται ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα βίντεο που βασίζεται στη φημολογία και όχι σε επίσημες αποκαλύψεις.

Σε κάθε περίπτωση, το βίντεο παρουσιάζει το iPhone 13 Pro σε δύο διαφορετικές εκδοχές, μία με μικρότερο μέγεθος, η οποία και θα είναι προφανώς η iPhone 13 Pro Max και η κανονική. Και στις δύο περιπτώσεις, τα τεχνικά χαρακτηριστικά αναμένονται περίπου τα ίδια, με το Touch ID να βρίσκεται στο power button στο πλάι για την αναγνώριση του δακτυλικού αποτυπώματος.

, iPhone 13 Pro: Εμφανίζεται σε νέο concept video

Το μικρότερο notch για την μπροστινή κάμερα είναι εδώ, όπως έχει αναφερθεί σε πολλές περιπτώσεις, ενώ θα υποστηρίζει όλες τις λειτουργίες του Face ID. Η οθόνη εκτιμάται ότι θα έχει συχνότητα ανανέωσης στα 120 Hz, με δυναμική συμπεριφορά, ανάλογα με το περιεχόμενο που προβάλλεται στην οθόνη.

Το iPhone 13 Pro αναμένεται να έχει στο εσωτερικό του τον επεξεργαστή Apple A15 Bionic, ο οποίος θα κατασκευάζεται με την αρχιτεκτονική των 5 nm από την TSMC.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vassilis

Τι είχες Γιάννη? Τι είχα πάντα!

Giannis V

Οτι καλύτερο πάντα Apple.

Ιωάννης jb

Design σαν το i5 συν σεμεδακι και μάτια κουζίνας! Βάλε και μια ακόμα κάμερα να δέσει το πράγμα!
Προσπαθεί να μας πει ότι αυτό τώρα είναι design! Δείχνοντας μας συνεχώς τις κάμερες-μάτια κουζίνας..
Τι έχει καταφέρει αυτό το μάρκετινγκ είναι εντυπωσιακό!

πανος

ναι βαλτε καμια γρηγορη φορτιση γτ γελαει ο κοσμος

NatPap

δεν θα εχει το κουτακι του φορτιστη?
δεν λεει οτι ο αγοραστης επιλεγει πιο καλυτερο φορτιστη με παραπανω watt να φορτιζει γρηγοροτερα?

Κώστας Βλαχάκης

Σίγουρα δεν θα έχει φορτιστή στη συσκευασία, είναι απόφαση της εταιρείας.
Τυπικά αγοράζετε έναν από τους επίσημου φορτιστές που προτείνει η Apple για να έχετε ασφάλεια και τις ταχύτητες φόρτισης που υποστηρίζει το κάθε μοντέλο.

ΝΙΚΟΣ

Εγώ ελπίζω κ εύχομαι σύντομα να μην δίνει ούτε μπαταρία. Να αγοράζουν οι ψαγμένοι πχ με 100 ευρώ κ άλλα 50 επιτόπου στο σέρβις να στην τοποθετήσουν. Νοικοκυρεμένα, ωραία κ πάντα με χειροκρότημα

NatPap

Ναι παρα πολυ ωραια ιδεα,να ειχε ποικιλια χωρητικοτητας να διαλεξεις το μικροτερο ή το μεγαλυτερο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.